No! Jeszcze tytuł wątku nadaje się chyba do zmiany, np. na: "(...) już nie całkiem raczkujący fotograf"![]()
No! Jeszcze tytuł wątku nadaje się chyba do zmiany, np. na: "(...) już nie całkiem raczkujący fotograf"![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Loguję się na forum a tu niespodziankaDziękuję bardzo, nie macie pojęcia jak w tej chwili mi się micha cieszy
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Gratulacje.
A ja już się trwożyłem, że na dział mięsny Cię chcą dranie przenosić. Albo rybny.
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 16.11.10 o 00:31
Zgodnie z życzeniem użytkownika Mirek54 fota ucieszonej michySama malowałam, żeby nie było
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 16.11.10 o 22:28
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
micha jak najbardziej happypomimo że ciasno (szczegóły :P )
no i moje gratulacje![]()
![]()
![]()
ostatnia ciepła seria jak najbardziej trafiłą w me gusta![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Fota 173 naprawde swietna , lubie taki minimalizm , caly watek jest dlugi wszystkich nie zdaze od razu przejzec i sie dokladnie przygladnac ale powiem jedno to nie jest zadne raczkowanie to juz swiadome podejscie do fotografii, chodz powiem ze kadrowanie ale jak sie blizej przyjrze to cos sensownego napisze.
Pozdrawiam![]()
jest coś co mnie urzeka w tych zdjęciach - ale nie umiem tego nazwać
ostatnia seria "pokojowa" jak najbardziej trafia w me gusta
zwłaszcza to:
Jest MEGA - i bardzo ale to bardzo mi się podoba![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22