@Saboor - 195 już dawno do galerii dodane
@helmuth - za Masakrer - mi również brakuje tych ramion jako punktu zaczepienia, sama głowa dziwnie wygląda.
@Saboor - 195 już dawno do galerii dodane
@helmuth - za Masakrer - mi również brakuje tych ramion jako punktu zaczepienia, sama głowa dziwnie wygląda.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pióropusz jak u Winnetou wyszedł po ogłowieniu , a przed nadzianiem na włócznię.
Ciekawie eksperymentujecie z tą fota , bo też i jest ona jakaś taka niedokończona. Pościel można wyrównać , ramiączka odsunąć i modelkę równiej ułożyć. A tak to jest nijak.
I dlaczego GO nie obejmuje całej twarzy?
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A jako 200 wrzucę ślimaka
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
199 bomba! A i ślimaczek bardzo zacny.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Slimaczek ekstra w konwencji B&W
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wrzucaj więcej i częściej, bo jest na co popatrzećgratuluję
Wierzę w równość wszystkich z wyjątkiem reporterów i fotografów. Gandi
2 ostatnie super - że tak skrótowo się wypowiem
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22