Gulasz dobrze mowi. Mnie tez najbardziej przypadlo do gustu wlasnie 3 z ostatniej serii.
Paris, Paris...nic tylko sie wloczyc i zdjecia robic![]()
Gulasz dobrze mowi. Mnie tez najbardziej przypadlo do gustu wlasnie 3 z ostatniej serii.
Paris, Paris...nic tylko sie wloczyc i zdjecia robic![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ciekawa seria. Ostatnie smialo wstaw do galerii
Masz moze wrsjje drugiego, ale nie centralnie? Ciekaw jestem.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
bernard74 - dziękuję za "to nie jest żadne raczkowanie, to już świadome podejście do fotografii" - Twoje słowa cieszą i to bardzo
gulasz - miło mi że trafiłam w Twój gust, postaram się żeby częściej tak było![]()
masakrer - dzięki, ale przyznam się że powoli kończą mi się pomysłyW Pradze jednak jest więcej detali, ciekawych miejsc które przyciągają uwagę. Tutaj to głównie zabytki, nic więcej się nie trafia a ile razy można pstrykać Eiffel czy Louvre
Nic to, za niecały miesiąc lecę do Krakowa i zamierzam zmierzyć się z własnym podwórkiem. Aż wstyd że do tej pory tego nie zrobiłam
k@czy - wstawione, dziękiNie mam niestety, ale mogę tam wrócić - może jutro jak pogoda dopisze
Jeszcze raz wielkie dzięki za wpisy, miłego weekendu życzę![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 20.11.10 o 18:25
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Kraków - to jest to![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Rowniez milego weekendu , oraz pieknego swiatla i kadrow w Krakowie a jest co fotografowac.![]()
Podoba mi się 174
pzdr
Mniam... też bym chętnie zżarła takiego kabanosa... Pyszny festiwal.
Gratulacje z powodu zmiany działu.
Bardzo dziekuje za wszystkie wpisy i gratulacjeZa oknem leje i jakos tak szaro sie nagle zrobilo. W weekend planuje wybrac sie wieczorowa pora na Champs-Elysee, by wreszcie zmierzyc sie ze swiatecznym przepychem Paryza. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Zielony pokój mi podszedł najbardziej. Bo pokój powinien być radosny, a nie smutny.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Witaj Nataszach!
172 i 174 jako antypody nastroju, tak nie przewidywalnego jak Astor Piazzolla.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|