Dziękuje wszystkim za tak liczne wizytyDla tych co lubią kolory dokładam różę w kolorze
Co do ostrości na 3 nie wiem co jest, wszystko ostrze na lv i wszystkie kadry tej roślinki są miękkie.
Dziękuje wszystkim za tak liczne wizytyDla tych co lubią kolory dokładam różę w kolorze
Co do ostrości na 3 nie wiem co jest, wszystko ostrze na lv i wszystkie kadry tej roślinki są miękkie.
Hmm szkoda zbyt małej GO. Kwiaty wylatują z ostrości, a to niezbyt pasuje do tego kadru.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 21.10.10 o 14:58
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
było poodostrzone
Staram się właśnie uważać na wiaterki i strzelić zawsze ze 2-3 takie same kadry, no cóż trudno![]()
właśnie ten wiaterek to największa przeszkadzajka![]()
ale co tam...
mała GO faktycznie ciut przeszkadza
i też wolę wersje pierwszą róży w kolorze...
co do sesji jesiennej to nie przyglądnełąm się jej dokładnie - więc jeszcze nie wiem
ale w galerii wisi jedno przecudne zdjęcie - mój faworytachhh
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo mi się podobają te foty, z tej racji, że powoli ujawnia się potencjał
modelki
Co do tej serii to zdecydowanie pierwszy kadr, reszta trochę sztuczna.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
2 i 3 bardzo sympatyczne, ale ostatnie mimo bałaganu w tle, sam miodek.
Mr. Di obudź dziewczynę, pograj jej uśmiechem.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.10.10 o 08:46 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|