do mnie ostatnie też nie do końca trafia...
do mnie ostatnie też nie do końca trafia...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A ty Helmuthcie, ty...
Wyszlo szydlo zworka...Nie przejmuj sie- kazdy to mam- nie da sie zamknac czlowieka w jednej przegrodce i caly czas focic i pokazywac to samo. Musi byc jakas odskocznia. Mnie nie zachwyca, ale podoba mi sie, ze pokazujesz cos innego- oprocz innych kadrow, takze inna swoja strone
Co by to nie bylo, to warto patrzec na wszystko.
Niekoniecznie inaczej i nie zawsze pod katem prostym![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ostatnie bardzo na tak
podoba się zwłaszcza że ja architektury sie nie tykam bo nie wychodzi (jeszcze)
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki za wizytę i parę słów komentarza
Wczorajsza tęcza. Szkoda, że była płaska i trochę obok centrum Frankfurtu.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jedno "zadzieractwo" (w dwóch wersjach) i jedno delikatne spojrzenie w górę![]()
zdecydowanie kolor - i z ostatniej trójki
to właśnie 1 mi się najbardziej podoba
czarno białe już IMO nie ma tego czegoś i się zlewa (albo to tylko moje wrażenie)
Pozdr.
Zdecydowanie kolor- i do tego jeszcze ten blekit/atrament, ktory ostatnio tak mi sie u Ciebie podoba![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++