No co Ty! Z niezdrowych pokarmów wolę to![]()
No co Ty! Z niezdrowych pokarmów wolę to![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pisałem o pokarmach!
Jedyne co można zjeść znajduje się w pucharkach!
A co do zdjęcia?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przedostanie dwie wrzutki (szczegół i ogół) fajoskie - proste i klarowne kadry. Tak lubię![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
helmuth no noładnie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Saboor > sorry, powinienem kelnerkę poprosić, żeby szła inną trasą
Igorra > ?
No to znowu niearchirektura:
Co to za minabyłam zaskoczona miło ze nie architektura
przez chwile myslalam ze pomylilam watek
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Cieszę się, że jeszcze mogę czymś zaskoczyć
Teraz po staremu, choć ostatnie "krzywe"![]()