Teraz też to widzę, pewnie F5,6 by wystarczyło
Jak kiedyś wspomniałem, namawiam usilnie ptaszki, aby siadały na świerku przed moim oknem. Na razie, nieśmiało pojawiają się kosy ale do wiosny, może się dogadamy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Super!!!Podoba mi się.
ptaszory bardzo fajne helmuth, najbardziej podoba mi sie 604i napewno sie dogadacie
kurcze, nie mam pojecia jaki kolor piorek tak naprawde maja te ptaszki, ale na 602 i 604 wydaje mi sie on zbyt wielobarwny, szumowaty taki. byc moze to efekt obrobki i kompresji pliku, no i iso 400 napewno nie jest bez znaczenia, ale foteczki bardzo mile
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 10.02.10 o 18:30
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Drugie ujęcie najbardziej mi sie podoba, jednak na wszystkich czuć odszumianie. Wiem z autopsji, że nie jest to łatwe, zwłaszcza przy pierwszych podejściach, trzymam więc kciuki za kolejne.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Co ty Helmuth...ze twardej architektury na ptaszki sie przesiadles...
Na to jeszcze masz czas, zakladaj cieple buty i wyruszaj w miasto.
Chyba za dlugo do ciebie nie zagladalam, ale to skutki uboczne zlotu....siedze i dlubie przy zdjeciach. Moze w koncu sama cos pokaze
Pozdrawiam .
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Miałeś więcej szczęścia. Moje tylko wyjadają słoninę jak jestem w pracy. Środkowy całkiem fajny.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ptaszki fajne na zdjęciach 602 i 603. 604 troche dziobek w nie ciekawej pozycji. Niby banalane ale zadanie ciężkie z uwagi na rozpiętość tonalną jednak dałeś radę.
pozdrawiam Wiejo
Na 602 i 604 - pan kos, na 603- pani kosowa. Stąd różnice w kolorkach.
Szkoda, że igiełki trochę przepalone, ale ptasie miny fajne. Najładniejsze - 604.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Igiełki przepalone, bo skubane nie chcą wyjść do światła- wolą siedzieć w cieniu
Na 604 odniosłem wrażenie, że kos ziewał.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA