Ostatnia sesja piasczysta jest wedlug mnie genialna i tym samym pokazuje ze masz smykalke nie tylko do streeta i studia... Moze zainteresuj sie sportem (jako dziedzina fotografi oczywsicie)
PS: Najlepiej zuzlem bede mial sie od kogo uczyc
Pozdrowka
Ostatnia sesja piasczysta jest wedlug mnie genialna i tym samym pokazuje ze masz smykalke nie tylko do streeta i studia... Moze zainteresuj sie sportem (jako dziedzina fotografi oczywsicie)
PS: Najlepiej zuzlem bede mial sie od kogo uczyc
Pozdrowka
Ostatnie piaskowe świetne, 1306 i 1312 podobają się najbardziej, rewelka. Pozdrawiam
czy swietne...hmmm...tego bym nie powiedzial.
czy tylka ja mam wrazenie, ze ujecia sa odrobine niedbale, wygladaja na troche przypadkowe? (oszywiscie nie szyskie zdjecia takie sa).... no ale pol godziny na sesje, lekki hardkor. nie bylo czasu latac z siekiera i rabac drzewa, bo w kadr wchodza ? czy nie bylo siekiery?
podoba mi sie bardzo tryptyk z latajaca baletnica: wizualizacja, rytm, struna, figura, perfekcja, 1/90, redukcja, swoboda, grunt, usmiech prosze : )
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Piaskowo/snowbordowa sesja ciekawa - miałem pytać skąd pomysł, ale napisałeś - "1312" w moim odczuciu najciekawsze.
Coś słyszałem , że mamy w kadrze bardzo ładne snowbordzistki... jakieś plany ?![]()
Kolejna fota:
1314
To ja jeszcze o sesji snowboardowej, bo mi umkła. Najbardziej leżą mi kadry bez drzew, najczystsze - 1305, 1308, 1313. Drzewa faktycznie siakoś wkurzają.
A na studyjnych się nie znam więc idę![]()
Kolorowo się zrobiło u Ciebie. Fajna seria z deską, mnie najbardziej leży 1313. Baletnica też mnie się podoba
Pozdrawiam
Dziewczyny urocze, fajnie oświetlone.![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika