smutne ale prawdziwe typ się wykoleił
smutne ale prawdziwe typ się wykoleił
Odnoszę wrażenie, że czas już na kobietę... Po tych smutnych zdjęciach czas na zmianę tematu i nastroju w wątku.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gość w pozycji horyzontalnej, a trzyma fason i nawet pozuje.
Przypomniał mi się plakat sprzed wielu lat, kiedym do liceum chodził : "Urlop bez alkoholu", a w tle szczęśliwa rodzina na łonie.
Ktoś na tym plakacie dopisał "To nie urlop !"
A przerywnik aktowy jest jak najbardziej wskazany.
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 4.11.11 o 08:38
No ja wiem, że to jest choroba. Teraz się pewnie gromy na mnie posypią, ale chyba o to chodzi, aby być szczerym w wypowiedziach. Alkoholizm skutecznie się leczy jeśli zainteresowany jest tym naprawdę zainteresowany. Mam przyjaciół z DDA i ich żal mi bardziej, niż ich rodziców/rodzica, bo oni sobie nic nie wybierali i byli jako dzieciaki bezbronni. A potem cierpią całe życie. Jak słyszę, że rodzina ucieka przed alkoholikiem i on zostaje w mieszkaniu, to ja się pytam w imię czego? Bo on nie może zostać bezdomnym, a oni sobie przecież poradzą. Na nowotwory nie ma siły, choćbyś nieba uchylił i poruszył pół świata - więc dla mnie to, nie ma porównania.
Już nie będę Ci offtopować. Pozdrawiam
mocne ostatnie zdjęcie, mocne
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Walisz z grubej rury, nie ma co. Twój wątek jest zawsze wielką zagadka, nigdy nie wiesz na co trafisz w środku czy na miły dla oka widok pięknej kobiety czy na ciężkie choć równie ciekawe zdjęcia żulików z ulic, być może właśnie z tego powodu tak lubię tu zaglądać.
Ostatnie smutne, ale prawdziwe.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnie mocne, takie lubię.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzięki za odwiedziny. Debiut mojego nowego ulicznego zestawu - GF1 plus 14/2.5. Tę fotę dedykuję Loli, która odwiedziwszy miasto Kraka przespacerowała się dziś ze mną po mieście w streetfoterskim celu. Lola stała kilkadziesiąt metrów za mną krępując się podejść do tych przesympatyczny ludzi.
1521
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 6.11.11 o 19:41