Strona 17 z 25 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 248

Wątek: Cudze chwalicie swego nie znacie Sns-HDR

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    ok, zamiast Pebala ja mogę informować o nowych wersjach dla twojego spokoju - zaakceptujesz?
    Tak .

| OlyJedi Awatar enter
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    polecam poczytać o streetcomie
    osobiście wolę jak informuje mnie ktoś kompetentny a nie ktoś kto programu nigdy nie używał patrz ja

qbic
    Gość
    polecam poczytać o streetcomie
    Dlaczego zakładasz ze nie wiem co to jest?

osobiście wolę jak informuje mnie ktoś kompetentny a nie ktoś kto programu nigdy nie używał patrz ja
    Z jakiej klasy informacja mamy do czynienia?
    Z tego co zauważyłem są to tylko numerki i dwa zdania, czujesz się niekompetentny?

| OlyJedi Awatar enter
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Dlaczego zakładasz ze nie wiem co to jest?

Z jakiej klasy informacja mamy do czynienia?
    Z tego co zauważyłem są to tylko numerki i dwa zdania, czujesz się niekompetentny?
    być może dla nas są to zwykłe numerki i a dla kogoś informacja o tym że program żyje funkcjonuje i działa, jest usprawniany i może warto zobaczyć co to za program

Jak moja żonka siedzi nad wykresem EKG to też się zastanawiam kto tu tyle papieru zmarnował bazgroląc na kartce

staram się nie pisać o czymś o czym nie mam pojęcia albo nie mam z tym związku ale jeśli taka potrzeba będzie to służę pomocą Pebalowi
    edited.

ale faktycznie wątek powinien być w "Cyfrowej ciemni" tak dla porządku na forum
    Ostatnio edytowane przez enter ; 11.06.10 o 14:22

kowalikster
    Gość
    To, że program żyje można zobaczyć na stronie producenta.

Nie kłóćta się, bo nie będzie telewizora i komputera przez tydzień.

| OlyJedi Awatar enter
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kowalikster Zobacz posta
    To, że program żyje można zobaczyć na stronie producenta.

Nie kłóćta się, bo nie będzie telewizora i komputera przez tydzień.
    ja na stronę adobe nie zaglądam
    nie kłócimy się, dyskutujemy kulturalnie, nikt jeszcze głosu nie podniósł a mięsko też nie latało

a kto przeniesie do właściwego działu ? *

kowalikster
    Gość
    ja na stronę adobe nie zaglądam
    nie kłócimy się, dyskutujemy kulturalnie, nikt jeszcze głosu nie podniósł a mięsko też nie latało

a kto przeniesie do właściwego działu ? *
    Ale chyba jak szukasz informacji o produktach adobe to idziesz na stronę adobe a nie szukasz info po jakiś forach.
    Tym bardziej informacji o historii wersji...

| OlyJedi Awatar enter
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ale chyba jak szukasz informacji o produktach adobe to idziesz na stronę adobe a nie szukasz info po jakiś forach.
    Tym bardziej informacji o historii wersji...
    nie pamiętam kiedy byłem na jakiejkolwiek stronie związanej z programem
    większość informacji to fora, i maile; poza Irfanwiew tam bywam w miarę regularnie.
    na canonboard od początki śledzę Machinery i SNS

róznią się tym od wielkich korporacji że to nasz rodzimy porogramik ktoś z nas - fotografików/fotografów przysiadł i robi to co lubi oprócz fotografii bez wielkich kampanii telewizyjnych
    Programy raczej o zasięgu lokalnym dla pasjonatów

kowalikster
    Gość
    A same programy ściągasz z rapidshare czy z torrentów?
    Kończę polemikę bo nie ma ona większego sensu.

Zainteresowani programem mogą wejść na stronę projektu / producenta i śledzić zmiany. Każda doróbeczka, zmiana i poprawka powinna być tam opublikowana.
    Pracuję w firmie pordukującej oprogramowanie i changelog był (aktualnie nie jest z różnych względów upubliczniany w Internecie) publikowany jedynie na www oraz był dostarczany wraz z aktualizacją softu do klienta.

Z samego SNS HDR czasem korzystam. Dzięki forum się o nim dowiedziałem, ale nie potrzebuję śledzić każdej jego drobnej zmiany, szczególnie na forum nie związanym jedynie z tym projektem.

PS. Soft prawie zawsze pobieram ze strony producenta (prawie bo nie każdy udostępnia wersje instalacyjne na swojej stronie).

| OlyJedi Awatar enter
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    A same programy ściągasz z rapidshare czy z torrentów?
    Kończę polemikę bo nie ma ona większego sensu.

Zainteresowani programem mogą wejść na stronę projektu / producenta i śledzić zmiany. Każda doróbeczka, zmiana i poprawka powinna być tam opublikowana.
    Pracuję w firmie pordukującej oprogramowanie i changelog był (aktualnie nie jest z różnych względów upubliczniany w Internecie) publikowany jedynie na www oraz był dostarczany wraz z aktualizacją softu do klienta.

Z samego SNS HDR czasem korzystam. Dzięki forum się o nim dowiedziałem, ale nie potrzebuję śledzić każdej jego drobnej zmiany, szczególnie na forum nie związanym jedynie z tym projektem.

PS. Soft prawie zawsze pobieram ze strony producenta (prawie bo nie każdy udostępnia wersje instalacyjne na swojej stronie).
    wszystkie progr. które mam to mam boxy mimo że mogłem kupic tańsze bezpudełkowce ale lubię napawać się widokiem pudełek
    Kiedyś w korporacji [ponad 200stanowisk] mieliśmy kontrolę legalności kwoty kar dla pracowników i firmy mnie wyleczyły z korzystania z innych źródeł niż 100x sprawdzone autoryzowane sklepy fizyczne nie internetowe. Pomijam wersje free.
    ok, koniec OT

Pebal miłej pracy