Jeszcze raz raynox
Nasza galeria
Więcej nie będzie
pozdrawiam
Jeszcze raz raynox
Nasza galeria
Więcej nie będzie
pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Żeby jeszcze te wszystkie robalki nie uciekały tak szybko. A może na kwiatka zapuścić kilka kropelek kleju?![]()
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
nie wiem jak Wam dziekowacmusze sie powazne zastanowic nad Raynoxem dcr 250poniewaz nie jest drogi a konkretny ,mam nadzieje ze bedzie sie spisywal na moim sprzecie ( oli 520 i zd 14-42 ) dzieki i pozdrawiam
![]()
Pierwszemu brakuje światła, drugie nieostre. To jedne z najważniejszych rzeczy o którch trzeba pamiętać.
Pzdr.
witam wszystkich !
dlugo mnie nie bylo na forumciagle zmieniam zdanie jezeli chodzi o obiektywy jakie dokupic ,ale w tym momencie mam troszke ponad w budzecie i moge sobie pozwolic na zachcianke , mianowicie chodzi o Sigma 70-300 mm f/4-5.6 DG MACRO + filtr HOYA UV G lub Olympus ZUIKO DIGITAL 70-300 mm f/4-5.6 . Nie znam sie i nie wiem co potrafia dwa obiektywy ale ktory jest lepszy jesli chodzi o zdjecie portretow i przyrody
tym razem juz stanowczo kupie
pozdrawiam
Na portrety, to chyba ani pierwszy, ani drugi. Za ciemne oba, ciezko mala GO uzyskac. A jak juz musisz wybrac to bym wzial Olympusowe szklo.
Na portrety i makro, to lepiej wziac ZD50/2.
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
a jest w ogole sigma 70-300 z mocowaniem 4/3 ?![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi