Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kos całkiem sympatyczny i drobiny śniego wokół dzioba dodają mu bardzo naturalnego akcentu. Nocne bardzo ładne i przyjemnie sie ogląda.
pozdrawiam Wiejo
Ładna pocztówka.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Fajnie, że wpadliście i skomentowaliście
Znów mnie zagnało na dworzec, niestety nie na długo. "Załapałem" się jednak na "te-że-we" do Paryża. Szkoda, że światło było już marne i miałem zapięte 40-150 i nic na zmianę.
595
bon voyage
Pani z lizakiem tak ładnie się uśmiechała do pasażerów, nie mogłem sobie odmówić
I jeszcze trochę pociągu:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
fajnie jakbyś trochę góry w 596 zabrał by jasno niebieskie paski z góry i z dołu były równe![]()
Popracuj na tym dworcumogą być wspaniałe prace (wide1). Do roboty Helmuth!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 5.02.10 o 00:55
Moim zdaniem, zdecydowanie lepiej. Fajny pomysł.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
msz lepiej![]()
Plątanina z góry i z dołu