Bardzo spodobało mi sie ujecie podróżnych w wagonie gdzie po poprawce moge powiedzieć kosmetycznej jest lepiej. Plątanina szyn i trakcji także bardzo fajne.
Bardzo spodobało mi sie ujecie podróżnych w wagonie gdzie po poprawce moge powiedzieć kosmetycznej jest lepiej. Plątanina szyn i trakcji także bardzo fajne.
pozdrawiam Wiejo
Fajne torowisko, pociag na rozdrozu..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie widze przejscia dla pieszych
Ciekawe kto tym wszyskim steruje.
Taki widok z peronu, czy wlazles tam gdzie nie wolno?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Helmuth postanowił poczuć się jak lokomotywa![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
I jeszcze jedno z dworca.
Można za 1€ pobawić się "prawdziwą" kolejką na makiecie
Akurat nikt się nie bawił, pociągi stały ale pan i tak wpatrywał się w makietę, jakby kolejka elektryczna była jego niespełnionym marzeniem z dzieciństwa![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Podoba się: 595, 596a i 599.
Czy coś przegapiłem po nr 599 jest 601. Musisz dorzucić brakujące.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Pomyliłem numerację, 600 już było.
Oceniając to zdjęcie w galerii
Tommy_G napisał:
Jeśli chodzi o twarz, zależało mi na napisie TGV. Dlatego nie mogłem ciąć przed oknem. Ponieważ miałem zapięty 40-150 a nie mogłem się cofnąć, nie zmieściło mi się w kadrze całe okno i pani. Może trzeba było ciąć przez okno przed twarzą?szkoda uciętej twarzy pana po lewej. Nie rozumiem też dlaczego taka duża przysłona, czas 1/13 i przez to Pani lekko poruszona
Jeśli chodzi o parametry to zwróć uwagę na ISO (1600!). Przesłona F8 dlatego bo chciałem mieć dużą GO (może przesadziłem) a czas 1/13sek bo tam było naprawdę ciemno
Nie wiem natomiast, na ile pani rzeczywiście jest poruszona a na ile to efekt dość mocnego odszumiania.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 8.02.10 o 17:49
Gablotę z kolejką na pewno bym nie pominął i pieniążek wrzucił.
pozdrawiam Wiejo
Fajne to kolejkowe hobby,trzeba mieć jakiegoś bzika![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/