Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.06.09 o 22:57
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z kwiatowych najbardziej mi pasuje 368 ładne tło i kwiatek jakby z niego wyłaził![]()
pozostałe też ładne.
A tęcza jak to tęcza cieszy tym bardziej jak pierwsza.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Kwiatków niczym nie doświetlałem. Sfotografowane w warunkach naturalnych, czyli w ogrodzie![]()
No to następna porcja. Takie "ćwiczenia praktyczne" z kitowym ZD40-150.
Mnie się podobają ale nie jestem obiektywny. Może tym razem ktoś jeszcze (na razie tylko Mysikrólik i taztaz- dziękuję) się wypowie
![]()
371 bardzo ładne wręcz elegancko
czyli rozumiem ze obiektyw egzamin zdał.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Swego czasu (350.jpg), pokazałem zdjęcie ciekawej (MZ) elewacji nowego centrum i obiecałem, że przy okazji zajrzę do środka. Okazja była
Oto kilka zdjęć, pokazujących główny element architektoniczny tego obiektu- przeszklony kanał (tunel?) wchodzący ścianą od ulicy (378, 379), przechodzący w dach (zdjęcie w galerii) a następnie schodzący w dół, aż do podłogi parteru (380)