Trójkołowce mają znaczek a'la suzuki![]()
Trójkołowce mają znaczek a'la suzuki![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Ładne te zdjęcia i ciekawie opowiadasz - przyjemnie się ogląda
Cieszę się , że są amatorzy mojej pisaniny
Taztaz- co do kierowców Lankijczyków to ośmielę się stwierdzić, że to jedni z lepszych kierowców na świecie choć podobno ponad połowa z nich nie ma prawa jazdy. Dopiero od niedawna muszą zdawać egzamin. Choć przejażdżka z nimi po ichnich drogach to gratka tylko dla amatorów mocnych nerwów.
Troche fauny.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ależ groźna ta małpka - obserwator przywódca![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Szykuje się kolejna egzotyczna relacja z podróży... Już się nie mogę doczekać...
Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia (i "pisaninę")![]()
![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Widze, ze lubisz uciekac w zimie w cieple i ciekawe strony.
Na pewno wyprawa sie udala i jak zwykle bedziemy cieszyc oko wspolnym zwiedzaniem dzieki twoim fotkom. Malpa imponujaca.
Do zobaczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Budda zza firany fajny, ciekawe pojazdy a pojazd do jej nauki świetny. Makak rewelacyjny.
pozdrawiam Wiejo
Jedną z atrakcji Sri Lanki są słonie. Można je spotkać nie tylko na tzw. sierocińcach, ale zwyczajnie na ulicy, czy w okolicy gospodarstwa.
Do naszego hotelu przywędrował właściciel ze słoniem oferując przejażdżkę. Jakież było nasze zdziwienie gdy już pierwszego dnia zobaczyliśmy więlką ...jak słońgórę przechadzającą się pod naszymi oknami. Słoń był czyściutki, zadbany i przyjaźnie nastawiony.
Wyciągnął trąbkę aby sprawdzić czy mam dla niego jakiś smakołyk.
... oczywiscie miałam...taki cwaniak!
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 22.01.10 o 22:11
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bardzo fajne Twoje zdjęcia z podróżyMałpka świetna