To co najbrdziej pozostaje w naszej pamieci po wizicie w takich zakatkach swiata to zazwyczaj dzieci i ich otoczenie.
Fajna relacja, a zdjecie ze sloniem kapitalne.
To co najbrdziej pozostaje w naszej pamieci po wizicie w takich zakatkach swiata to zazwyczaj dzieci i ich otoczenie.
Fajna relacja, a zdjecie ze sloniem kapitalne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
powiedz lepiej jak zareagowałaś na nasze 30 stopniowe mrozy![]()
Ciekawy opis przedstawiający sytuację i do tego ładnie to obrazujące zdjęcia. W sumie to nie można się dziwić takiemu postepowaniu mieszkańców bo tego co przeżyli i tak nie zapomną. Rodzinka w ruinie fajna a chłopiec bombowy. Ma takie wesołe iskierki w oczach i od razu budzi sympatię.
pozdrawiam Wiejo
Fajnie , że wpadliście
Przestawianie się na realia zimowe nie było złe. W zasadzie ma się wrażenie , że podróż nie była realnaJak sen o...lecie
Co do chłopca i jego rodziny to poprosiliśmy o adres i już szykujemy wielką paczkę. Dziewczynki już myślą , czym się podzielić. Myślę , ze to co zobaczyły to dla nich dobra szkoła życia. W dzisiejszych czasach kiedy wszystko mają na wyciągnięcie ręki.
Mój osobiście upolowany zimorodek
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 24.01.10 o 10:43
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
O to na pewno im się bardzo miło zrobiZimorodek bardzo ładny
![]()
Ptaszyna ładnie zapozowała - świetnie![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Oba "ostatnie" portreciki - świetne.
Pozdrówka.
mini reportaż świetny, aż się prosi o jakiś artykuł z podróży na portalu... z narracją jako całość coś ala "brunetka na końcu świata"
ptaszki też fajne
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zimorodek świetnyJak dla mnie 5.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150