Mogę pomarudzić?Bo chciałabym zobaczyć to zdjęcie z absolutną symetrią, tak, żeby linie zbiegały się w samym środku kadru...
Mogę pomarudzić?Bo chciałabym zobaczyć to zdjęcie z absolutną symetrią, tak, żeby linie zbiegały się w samym środku kadru...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Do kitu... lewy słup jest o 0,5mm wyższy niż prawy![]()
A poważnie to bardzo dobrze wykonany jakże popularny temat![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dość blisko domu mam piękne tory kolejowe. Wciąż nie wybrałam się tam jeszcze na zdjecia. Gdybym to zrobiła z pewnością pierwszy byłby w takiej perdpektywie jak Twoja.. W tej kompozycji zbieżnej rzeczywiście przydałaby się taka idealna symetria bardziej niż gdziekolwiek.
Może żeby ominąć te słupy lepszym pomysłem byłby podobny kadr z perspektywy żabiej i z pominięciem góry słupów- tak kombinuję ?...
Mimo gdybania , poprawnie i przyjemnie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Tak sobie myślę, że gdyby chcieć pozbyć wysięgników, trzeba by po prostu uciąć górę słupów.
1. jak by wyglądały tak ucięte słupy
2. czy nagle, "znikąd" pojawiające się przewody trakcyjne, nie wyglądały by trochę dziwnie
Może wyjściem byłoby podejść kilka kroków w kierunku słupów, wówczas w sposób naturalny, zniknęłyby z kadru. Na takie rozwiązanie jednak nie zdecyduję się nigdy
Zdjęcie robiłem przechodząc przez przejazd kolejowy. Jest on bardzo ruchliwy, często opuszczają szlabany.
Nie chciałbym znaleźć się przy opuszczonych zaporach, na torach ogrodzonych płotem i płotkiem z których nie ma jak uciec![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak zawsze równoFajne zdjęcie podoba mi się
![]()
Ostatnie zdjęcie trzyma formę![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Wygnało mnie z domu, mimo paskudnej pogody:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 15.01.10 o 00:43
Oba zdjęcia podobają mi się, chyba bardziej kwadratowekolorowo, kwadratowo
Pozdrawiam
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.