Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zgasiłbym minimalnie niebo. Jakoś tak mi pasuje.
Ale i tak zdjęcia przyjemnie się ogląda.
Pozdrawiam
aaaaaleeeee mam zalegloscia ty tu tyle dobrego pokazujesz
pozwolilem sobie ostatnie nocne widowisko ocenic w galeriicieszy mnie, ze nie jestem osamotniony w odnajdywaniu ciekawostek architektonicznych. zawstydzasz mnie i motywujesz do wypadu nocnego "na miasto". zreszta juz kiedys komus obiecalem, ze wezme statyw i pokaze city noca.
z przyjemnoscia obejrzalem zaleglosci i prosze o wiecej nocnych
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
336. ładnie to wygląda, podoba mi się. Natomiast w 334 to za wszelką cenę zniwelowałbym ten przepał na wieży jakimś stemplem za żólto, bo szpeci ogólny odbiór zdjęcia.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ostatnie świetnie Ci teraz wyszło. Poprawa widoczna od razu.![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
336 bardzo fajne i dzięki. Podoba mi sie. Na tych przestrzennych, dominacja jednego okazałego budynku ładnie sie komponuje i akcentuje główny punkt.
pozdrawiam Wiejo
334a- od razu lepiej![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.