Fajnie dymki wyglądają w serii (czyli że obok siebie). Dobra decyzja z umieszczeniem więcej w wątku, faktycznie w Galerii po kilku dniach wrzucania zaczęłyby nużyć![]()
Fajnie dymki wyglądają w serii (czyli że obok siebie). Dobra decyzja z umieszczeniem więcej w wątku, faktycznie w Galerii po kilku dniach wrzucania zaczęłyby nużyć![]()
W pierwszych 2 fajny pomysł na kolorystykęPodoba mi się
Ostatni też fajne lecz przeszkadza góra zdjęcia (czarny pas )
Nie znam się na "wodzie" ale nie wiem czy cienie nie są zbyt ciemne
![]()
No cóż tu można powiedzieć innego niż pochwały
Dymki bardzo ładne, podoba ją mi się każdy z osobna jak i wszystkie razem. Poszukiwania z kropelkami też bardzo dobre.
Dołączę się do pochwał. Ciekawe efekty i bardzo interesująca kolorystyka.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ta kolorystyka w kropelkach wynika z ciekawie dobranych we wzory i barwy pojemnikow ??![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
za dymki i kolorki jestem wdzieczny. wiem, ze nie nowy to pomysl, ale podoba mi sie wykonanie. wyobraznia ma co cwiczyc![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wciagały mnie Twoje zabawy z dymkiem i kropelkami. Fajne i pobudzajace wyobraźnię zdjęcia,
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie kropelki bardzo fajny klimat, napatrzeć się na nie nie moge![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"