Spoko patent. Johny jak byś coś takiego spotkał za marne pieniążki to wziąłbyś dla mnie? Bywasz często na tej giełdzie?
Spoko patent. Johny jak byś coś takiego spotkał za marne pieniążki to wziąłbyś dla mnie? Bywasz często na tej giełdzie?
No mój ojciec jeździ na ta giełde co tydzień w niedziele ...
Moge wziaść, przerobić i Ci wręczyc osobiście :P
O ile zaproszenie aktualne
Bo cos wspominałeś żebym Cie odwiedził :]
Bo ja po nowym roku mam zamiar wybrać sie w dłuższą podróz![]()
Stary wpadaj!!!
Czym chata bogata tym rada!!!Się jakąś naleweczkę przygotuje na długi zimowy dzień
Coś się pofoci i przepłuka co nie co
Stabilizacja w korpusach jest to można sobie pozwolić hehe.
No ja pewnie też z pustymi rekami nie wpadne
Może jeszcze kogoś sie zgarnie z OC![]()
No pewnie mini zlocik się zrobi. Trzeba się zgadać, a na akcję charytatywną w domu dziecka się nie piszesz? Widziałeś temat? https://forum.olympusclub.pl/showthr...hlight=dziecka
Mariusz ma wpaść z oświetleniem. Temat jest drążony. Po weekendzie będzie wiadomo coś więcej.
Gołego tyłka już sobie nie fotografuje
Ale zacząłem kombinować dalej ...
Ta lampa z którą zaczynałem (jest na 2 stronie moje wątku) sie spaliła
Ale że posiadam już błyskadełko więc trzeba było to wykorzystać ...
Do pokrowca na garnitur (białego) wsadziłem kawałek sklejki i to powiesiłem na niedziałającej lampie ... aparat ustawiony na wprost modela (mnie) w trybie portretowym a lampa (ustawiona na maxymalna ogniskowa) skierowana wprost na mój parasol ala softbox
taki oto efekt udało mi sie uzyskać przy pomocy lampy za 20 zł dedykowanej do Canona
P.S. kurde szkoda że nie mam nikogo na kim mógłbym kombinować ... autoportrety są trudne ze względu na ustawienie w kadrze i AF (nie wiadomo na co trafi a w Olkach jest bardzo dokładny)
Witam.
Miło zaskoczyły mnie oceny pod moimi ostatnimi zdjęciami w galerii za co jeszcze raz bardzo dziękuje
Chciałbym pokazać więcej z moich zabaw ale stwierdziłem że nie będe robił monotonii w galerii więc wrzuce do swojego wątku
Pozdrawiam serdecznie.
No i jeszcze kilka![]()
Podobały mi się te w galerii. Bardzo ciekawe te dymne. Dzięki, że pokazałeś więcej.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Widze,ze lubisz sie bawic.
Zobacz jakie efekty osiagniesz wg tego pomyslu.Malarz ze mnie zaden,ale napewno zasada jest jasna i prostaWode mozna oczywiscie zabarwic sobie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie