Witam.
Przeglądając galerie klubowiczów też postanowiłem pokazać co nieco z mojego focenia ...
Chętnie usłysze (przeczytam) opinie na temat moich zdjęć ... i te pozytywne i wręcz odrotnie![]()
Witam.
Przeglądając galerie klubowiczów też postanowiłem pokazać co nieco z mojego focenia ...
Chętnie usłysze (przeczytam) opinie na temat moich zdjęć ... i te pozytywne i wręcz odrotnie![]()
ale z tytulem watku to pojechales.... jak chcesz...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jaki tytuł takie fotki
A szczerze to wynik braku weny![]()
Powiem tylko co mi się podoba - fota nr 3, bo podobają mi się kolorki![]()
"trochę człowieka i technika się gubi"
Hmmm, może osobiście nie prezentuje w galerii niesamowitych rzeczy, ale o tych zdjęciach ciężko mi się wypowiedzieć. Po prostu nic mi do głowy nie przychodzi, nie wzbudzają żadnych emocji czy wrażeń. Nie wiem dlaczego, miejsca niby ciekawe, ale na każdym z nich czegoś brakuje. Ostrości na pewno, ale nie tylko tego.
Trzecia podoba mi sie bardzo.Kadr i kolory swietne![]()
Dziękuje za oceny i komentarze ...
Lecą jeszcze dwa ...
Pierwsze za ciemne. Drugie się nie podoba. A dalej już tylko lepiej. Fajne kolory, klimaty i kadry. I ostatnie bardzo ładne - z pierwszego postu.
pozdrawiam
Zgadzam się z Hrabiądrugie sie nie podoba, nijakie a drugiej zdecydowanie za ciemne i za mało kontrastu.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
np. tak? lepiej?![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 1.07.08 o 23:33 Powód: Automatyczne scalenie postów
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzięki za opinie
Faktycznie lepiej ... Ale nie chciałem poprawiać zdjęcia które wyszło z aparatutaka totalna "golizna"
Staram sie coraz mniej wpływać na wygląd zdjęć w PS ...
Przy posiadaniu małpy było to wskazane ...
Przy lustrze niekoniecznie ...
Ale chyba czasem trzeba coś tam skrobnąć
A z dzisiejszej pieszej wycieczki :
Ostatnio edytowane przez J.Graph ; 2.07.08 o 02:04