Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pierwsze,... pierwsze,pierwsze,pierwsze,pierwsze,pierwsze,pierw sze,pierwsze,
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Ostatnie trzy bardzo ładne, malownicze i kolorki przecudne
Przeszkadzają mi z deka te bruzdy po samolotach ale pewnie blisko lotniska mieszkasz![]()
Czyli 540?
We Frankfurcie jest trzecie (chyba?) co do wielkości, lotnisko w Europie. Przy takiej pogodzie, smugi po samolotach długo się utrzymują, są więc "normalnym" obrazkiemMożna więc jak najbardziej przyciąć niebo albo właśnie wyeksponować te "bruzdy". Ja wybrałem to drugie
![]()
Przyzwyczaiłam się że fotografujesz raczej budynki aż tu jesieńładnie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Mnie sie podoba 541 i 542, pikne jesienne obrazki.
Owszem na niebie bardziej prosza sie jakies geste chmurki, zamiast tych smug od samolotow ale wiadomo,ze nie zawsze mozna miec wszystkiego na zamowienie
Chyba, ze Mirek znowu cos "popali" i zapoda inna wizje jesiennego parku![]()