Fajnie kitki wyszły - ale to wczesną wiosnę tam macie, żeby nie zrobiła falstartu![]()
Fajnie kitki wyszły - ale to wczesną wiosnę tam macie, żeby nie zrobiła falstartu![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 1.03.09 o 11:49
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj.
helmuth,przeglądam sobie Twój wątek ( jestem na 21 stronie,uff) i powiem Ci,że jest tu wiele interesujących zdjęc.
Z tego co zuwazyłem,najbardziej pasuje Ci natura,która jest piękna ale w pewnym stopniu podobna do tej wokół mnie...
Mi z kolei najbardziej podobają się Twoje zdjęcia Frankfurtu,to niesamowite miasto,nie byłem ale mój młodszy brat bywał tam służbowo i poprzywoził sporo świetnych zdjęc.
Wcześniej,sądziłem,że to miasto ma jedynie do zaoferowania drapacze chmur - wszak Frankfurt,to europejski Manhattan ale okazało się,że ma też inną,bardzo ciekawą stronę,pomimo ogromu zniszczeń jakich doznał podczas IIWŚ.
Bardzo spodobało mi się zdjęcie dołączone do 184 postu,nr73 a także z postów - 186,fot.74
194,fot.78
198,fot.81
201,fot.82.
Chciałbym zachęcic Cię do nowego spojrzenia na Twoje miasto - napewno jest tego warte !
Pozdrówka.
Ostatnio edytowane przez e-510 ; 3.03.09 o 15:28
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Na ostatnich to jest 232 i 233 oprócz bardzo miłego wiosennego doznania podoba mi się bardzo ładne oddanie bieli kwiatków. Widać na nich tę charakterystyczną świeżość.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki Wiejo!
A to z dzisiejszego spaceru, to na pewno nie jest falstart! To już wiosna!![]()
Przyjemnie popatrzeć. Takie kwiatki relaksują. U mnie jeszcze w niedziele robiłem plenerki z sniegiem a teraz ani po nim śladu.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo miłe dla oka te ostatnie "wiosenne zdjęcia". Aż cieplej i raźniej się robi na duchu... Chyba już wszyscy tęsknimy do wiosny...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Gdzie Wy taką wiosne macie?
Frankfurt nad Menem?
U mnie dopiero śnieg topnieje i ziemia odmarza, aż przyjemnie popatrzeć bo pewnie juz niedługo...![]()