Ostatnie bardzo mi się podoba, choć nie wiem co widzęJakasi kopuła czasu
Pomysłowo.
Fotka 384. nieczęsto spotykane w architekturze zestawie kolorów grafitu z różem, jednak ujęcie mi nie leży, gdyby było bardziej uporządkowane, schody jako linie i skrzyżowanie tychże. Natomiast ten fragment po lewej z tymi okrągłymi otworami przeszkadza.

| OlyJedi
| OlyJedi 

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Tu faktycznie nie patrzyłem na schody jak na linie i ich skrzyżowania. Bardziej mnie interesowało pokazanie ilości tych schodów co przy ujęciu z góry stwarza wrażenie chaosu, plątaniny. Sądząc z Twojego posta, częściowo mi się to udało
 Tu faktycznie nie patrzyłem na schody jak na linie i ich skrzyżowania. Bardziej mnie interesowało pokazanie ilości tych schodów co przy ujęciu z góry stwarza wrażenie chaosu, plątaniny. Sądząc z Twojego posta, częściowo mi się to udało  
						 Zamieszczone przez helmuth
 Zamieszczone przez helmuth

Teraz mam problem- sam sobie zawiesiłem poprzeczkę. Mam nadzieję, że kiedy wkleję nastepne, gorsze zdjęcia (te mi "wyszły", bo obiekt jest świetny), też będziecie zaglądać
 Teraz mam problem- sam sobie zawiesiłem poprzeczkę. Mam nadzieję, że kiedy wkleję nastepne, gorsze zdjęcia (te mi "wyszły", bo obiekt jest świetny), też będziecie zaglądać