...no to cos na poczatek....
...no to cos na poczatek....
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 25.06.09 o 01:04
doczekałem się o wrażeniach innym razem , bo dziś nie jestem w stanie.
pozdrowionka
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Witaj teztaz, spoko jak sie rozbujam to bedzie coraz wiecej.
Na dobranoc jeszcze jedno takie siakie...![]()
świetny masz ten wątek
też czekam na zdjęcia z ostatniej podróży.
jak zobaczyłem zdjęcie nr63 to skojarzyło mi się UKza niedługo pewnie to będzie jak w Algierii
pozdrówka
kurna ty to masz talent.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Sorki ! Ale ja się wyłamię z tych ohów i ahówjak na razie nic ciekawego z tej Algierii
![]()
Poucinane nogi i ostre światłoMasz jakieś fotografie z zrobione późnym popołudniem lub rankiem ??
Jakieś portrety dzieci albo ludzi w czasie wykonywania codziennych zajęć ??
przejrzyj dobrze materiał i pokaż coś ciekawego !!
Bez urazy,takie mam zdanie !! Nie wystarczy zrobić fotki w odległym kraju trzeba na nich pokazać ciekawie to co widziałaś !!
Pozdrawiam !!
Dziekuje wszystkim za odwiedziny.
Nie oczekuje zadnych ochow i achow, wrecz przeciwnie jestem swiadoma jakiej jakosci jest ten material i nie bede sie powtarzac w jakich warunkach zostac zrobiony....
Jeszcze w tej chwili dziekuje bogu, ze wrocilam i ze udalo mi sie zachowac aparat i jego zawartosc.
....miasteczko i jego mieszkancy.
Drogi Peret1976- po co tyle wykrzykników?
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Lubię sobie pokrzyczeć
Masakrer-kolejne prezentowane zdjęcia lepsze, fajne niebieskie kontrasty z pomarańczem budynkówA dzieci-Widać,że ciekawskie i chętne do pozowania !!
Czekam na kolejne
Pozdrawiam !!
P.S. Mam nadzieję,że mój krytyczny post, nie ugodził twojego fotograficznego ego![]()