Piękna konstrukcja, wyobrażam sobie ile tam ciekawych detali do sfotografowania
Co do zdjęć, czegoś mi brakuje. Jasności, może kontrastu sam nie wiemPoza tym, obróbka wydaje się OK.
Piękna konstrukcja, wyobrażam sobie ile tam ciekawych detali do sfotografowania
Co do zdjęć, czegoś mi brakuje. Jasności, może kontrastu sam nie wiemPoza tym, obróbka wydaje się OK.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wow! Ekstra. Do galerii!![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Kadry mnie sie bodobaja.Jednak fotki tego typu wyostrzaj do maxymalnej granicy.
Mozesz je jeszcze bardziej wyostrzyc,oczywiscie to moja sugestia i mozesz jej nieakceptowac.Moze tak w tym kierunku,chociaz chyba jedno przedobrzylem-jak cos nie tak to pisz i usune.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
90b przedobrzyłeś![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ufff ale mialam stracha. Nevrah, masz racje, zapodaje do galerii, mam nadzieje, ze przezyje
Morlok, Twoje slowa i reszty kolegow rowniez, dodaly mi skrzydel i wiary w siebie!!!!
Helmuth, az mi ulzylo jak powiedziales, ze obrobka wyglada w miare ok, bo to dowod na to, ze wszystkie porady i nauki nie poszly w las. Byc moze masz racje, ze mozna by bylo cos poprawic ze swiatlem albo kontrastem, ale jak na razie wole na "mniej" niz za duzo
Mirek, zgadzam sie z Toba co do ostrosci, przyznam ze bardzo mnie swedziala reka aby bardziej pojechac po suwaku....ale balam sie aby nie przesadzic....w wersji do galerii 89 jest lekko podciagniete....
Rewelacja
Zazdroszczę![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Ja osobiście wolę 90.jpg od 89.jpg (tego co jest w galerii). Budynki na 90 są ładniej doświetlone i dla mnie ciekawsze, brakuje najwyżej chmur.
Pozdrawiam
ostatnia seria z architekturą bardzo przypadła mi do gustu, uwielbiam takie kształty, są tak przyjemne dla oka![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510