Strona 34 z 198 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

| OlyJedi Awatar ainenna
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    witamy z powrotem .... z tego co piszesz to rzeczywiście dużo okazji do focenia nie miałaś ale dobrze, że mimo to coś przywiozłaś....
    mi się najbardziej podoba 66 chłopiec... i kolory i ujęcie... 67 też przyciągnęło moją uwagę... no i 68 też ciekawe... kolorystyka najbardziej mi tu pasuje...
    co do dziewczynki to nie potrafię się wypowiedzieć... jest pięknie ubrana ale smutna... coś mi nie gra w tych zdjęciach ale nie umiem tego nazwać...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Poznawczo bardzo mnie interesuje jak tam wygląda. W sumie to biedny kraj i w ciągłym konflikcie. Osoba która wyciąga cos z torby może wywołać popłoch gdyż nie wiadomo co wyciąga i jakie są jej intencje. Najbardziej naturalne sa pełne ufności dzieci. Widok budynków, środków komunikacji daje pojęcie o poziomie życia. Ostatnia sesja z przystrojoną dziewczynką, strój piękny ale niezwykła powaga i smutek roztacza się z jej twarzy. Mam nadzieję, ze z błachych jedynie powodów.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Biedne dziecko,i smutna jej przyszlosc.
    ...chyba masz racje Mirku...smutna przyszlosc w kraju w ktorym szkola jest za darmo, mieszkania za darmo, uniwerek....tez za darmo.....nawet jak chcesz otworzyc jakis interes to pomieszczenie tez ci daja za darmo.....litr benzyny 0,22 € .....zatem gdzie jest problem......?????
    Dlugo mozna by bylo o tym debatowac ale to jest foro fotograficzne, a nie polityczne.....

Dziewczynka od poczatku do konca byla bardzo powazna i smutna, juz sama nie wiedzialam jak zrobic ze mnie jeszcze wiekszego pajaca aby wydobyc z niej chocby namiastke usmiechu.....nazywa sie Aisha i ma 13 lat.

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Poznawczo bardzo mnie interesuje jak tam wygląda. W sumie to biedny kraj i w ciągłym konflikcie. Osoba która wyciąga cos z torby może wywołać popłoch gdyż nie wiadomo co wyciąga i jakie są jej intencje. Najbardziej naturalne sa pełne ufności dzieci. Widok budynków, środków komunikacji daje pojęcie o poziomie życia
    ....swiete slowa....tak na szybko wyszukalam dwie fotki....kontrasty.....
    pierwsza to jeden z budynkow uniwersytetu w Djelfie .....a drugia to zwykle bloki.....
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	73.jpg
Wyświetleń:	150
Rozmiar:	193,5 KB
ID:	19642   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	74.jpg
Wyświetleń:	157
Rozmiar:	209,4 KB
ID:	19643  

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Bardzo fajne 73
    Spróbował bym je wyprostować (perspektywę). Skupiłbym się tylko na portalu. Fragmenty budynku po bokach i tak są poobcinane, więc ich nie szkoda
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    A mnie osobiście 73 się nie podoba- brak, symetrii i ostrości, lub też pogubione szczegóły wskutek jakiejś obróbki no i cienie zbyt mocno wydają się wyciągnięte. Fotograficznie- zbyt dużo niedociągnięć. Natomiast jeśli chodzi o zestawienie tychże zdjęć jako ciekawostkę to rzeczywiście interesujące kontrasty.
    74 jest ciekawsze, fotografowałabym pod innym kątem ale jak pisałaś fotografowałaś z autobusu. Ostatnie zdjęcie dziewczynki - ładnie wykadrowane jak już zostało powiedziane.
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Seria 70- 72 fajnie udało Ci się zrobić. A swoją drogą to malowanie twarzy- oczu jak u Nefretete

"Szeregówka" z antenami też niezła.
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Pokazanie razem tych zdjęć, to genialny pomysł:
    73- wygląda jak papierowa makieta, nie jak prawdziwy budynek
    74- ale każdy ma "satelite"
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez masakrer Zobacz posta
    ....swiete slowa....tak na szybko wyszukalam dwie fotki....kontrasty.....
    pierwsza to jeden z budynkow uniwersytetu w Djelfie .....a drugia to zwykle bloki.....
    Bardzo ciekawe kadry, oba z osobna jak i zestawione razem.
    Zdaje mi sie tylko, że rozjechał się balans bieli, niebo na pierwszym z nich ma dość niecodzienny wygląd

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Dziekuje wszystkim za odwiedziny i komentarze.
    Rocco masz racje, ze na fotce uniwerku BW troche nie tak, musze zobaczyc czy mam inne ujecie i moze cos lepiej wykombinuje.....
    ale byl straszny blysk...w samo poludnie....nie zapomne tego dnia bo akurat Algieria grala mecz futbolowy z Zambia, ktrory zreszta wygrala.
    Celebracje i radosc na ulicy pokaze przy okazji.
    Jeszcze jestem ne etapie porzadkowania zdjec, na pewno bedzie wiecej kontrastowych no i oczywiscie dzieci.
    Pozdr.