Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Piwo jest opodatkowane podatkiem w wysokosci takiej jak produkty zywnosciowe.Wiec jest zaliczane do grupy takiej jak chleb,bulka,kielbasa.Piwo to nie alkohol tylko produkt spozywczy.Z reszta nawet jak kupisz za wlasne pieniadze flaszeczke i z kolega kulturalnie na laweczce w parku wypijesz to nikt Ci zlego slowa nie powie.Gorzej jak pozniej zaczniesz sie brzydko zachowywac-wtedy to koniec milosci.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie wiem jak tam z ustawą o wychowaniu w trzeźwości ale jest to miejsce publiczne. Zachowanie policji jak u nas, jest problem to można popatrzyć w inną stronę i to mnie zdziwiło. Jednak 315a naprowadzio mnie na właściwe tory. Maszynka skrupulatnie funkcjonuje. Za zdjęciach sprzed dworca jak można delikatnie napisać ciekawe postacie ale tylko to i może aż to. Jednak nie ma w nich siły przyciągania, analizy sytuacji bądź akcji.
pozdrawiam Wiejo
Niestety, nie jestem ani sprytny, odważny ani bezczelny, żeby stać "na widoku" z aparatem (kompakt ale jednak widoczny
) i czekać, aż "stworzy się" jakaś ciekawa sytuacja. Korzystam z długiej ogniskowej i z daleka staram się obserwować "obiekt". Często nie zdążę podnieść aparatu kiedy coś ciekawego się dzieje, dlatego łatwiej mi zarejestrować "towarzystwo" niż ciekawą sytuację. Wydaje mi się, że "towarzystwo" jest warte pokazania ale może tylko mnie się tak wydaje?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajne, fajne. 317 leci leciutko na prawo, czy mi się wydaje?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.05.09 o 23:08 Powód: Dołożyłem załącznik
Dlatego też nie neguję Twojej fotki, a wrecz mi się podoba co napisałem poniżej.
Wyjasniłem tylko gdzie leci i dlaczego.
Nie nerwusuj się
Fotografia kreatywna : zawsze mozna pozyczyć wóz strażaków z drabiną by trzasnąć fotę lub/ i uzyc trampoliny i trzaskać w najwyższym puncie wyskoku na krótkim czasie z stabilizacjąhehehehe...
Taki żart okolicznościowy
A na poważnie juz to na 318 bardzo ciekawe kształty.
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 4.05.09 o 23:09
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.