Wieczorne foty git. Porządnie zrobione na moje laickie oko
pozdro![]()
Wieczorne foty git. Porządnie zrobione na moje laickie oko
pozdro![]()
Bardzo fajne zdjęcia wieczorową porą. Podobają mi się.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
309 - oklepane miejsce z każdej strony, ale zdjęcie mi się podoba.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 28.04.09 o 13:56
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No właśnie chciałem przez to powiedzieć, że w tych miejscach jest zrobionych już mnóstwo fotek ale zawsze kolejne przyciągają oko.
To z lizakiem utrafione w odpowiednim momencie jednak gość w środku trochę popsuł Ci ujęcie.
Drugie najbardziej mi sie podoba, plątanina torów i trakcji, wydaje się, że to kompletny chaos a jednak funkcjonuje i jest w tym porządek.
Trzecie takie sobie. Nie dlatego, ze obiekt jest "oklepany" ale samo ujęcie niezbyt odkrywcze.
A posuł., niestety. Jak się pewnie domyślasz, nie mogłem czekać, aż sobie pójdzie
No cóż, kiedy tak łaziłem po dworcu, perony były w zasasdzie puste. Ludzie przychodzili na czas, bez wyprzedzenia. Wsiadali do pociągu i na peronie było prawie pusto. Dopiero przyjazd pociągu powodował zaludnienie się peronów. Cała masa podróżnych jednocześnie wysiadających z pociągu, potrafiła zapchać cały, długi przecież, peron. To mnie zainspirowało- widać nie wyszło
Faktycznie, plątanina taka, że dwa pociągi się splątałySzkoda tylko, że tym razem słup mi popsuł kadr. Stałem na końcu peronu i nie miałem zbyt dużego wyboru (jeśli chodzi o miejsce).
Z kolejowych najbardziej spodobała mi się plątanina torów. Natomiast 310 świetne. Nawet ten słup mi nie przeszkadza. Przedstawiona sytuacja wynagradza wszystko.
pozdrawiam Wiejo
Fajne te nocne foty,w 305 podoba się kolor nieba - taki lubię.
Zdj.306 - 'duchy' po lewej są jak najbardziej OK,dobra kompozycja.
Zdj.308 - ciekawe,nawet bardzo.Chociaż muszę powiedziec,że piknie by było,gdyby 'ciuchcia' wjeżdżała na tor prowadzący do PD.
Zdj.309 - najmniej interesujące z tej serii - gdybyś może się położył na peronie przy białej linii,to kto wie ?
Zdj.310 - wszystko s*&^%ł semafor.
Miejsca zdecydowanie warte eksploracji.Jeśli chce się miec cyc malinę na fotce,to trzeba(nie ma innej możliwości) wracac w te miejsca wiele razy.Za którymś się uda.Oj wiem coś o tym...
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography