62 ciekawy klimacik .. może mogłeś nadymić tam byłyby fajnie promienie. Ale i tak bardzo fajne.
Pozdrawiam i ponawiam pytanie gdzie była 59?
62 ciekawy klimacik .. może mogłeś nadymić tam byłyby fajnie promienie. Ale i tak bardzo fajne.
Pozdrawiam i ponawiam pytanie gdzie była 59?
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Podoba mi się 59, fajna obróbka, przypomina stare zdjęcie lotnicze i dopóki nie napisałeś, że to z Trzech Koron byłam przekonana, że to faktycznie z samolotu robione. Trochę szkoda na nim tego uciętego zakola Dunajca, ale pewnie obok były skały i stąd to kadrowanie. W każdym razie jeśli chodzi o tą fotkę to ja jestem na tak![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Wow, 62 to rewelacyjne zdjęcie.
Pozdrawiam, Jola
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
58 - podoba mi się kadr i kolorystyka, leciutko wyciągnęłabym cienie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
jestem tutaj po raz pierwszy, ale nie ostatni. 62. przez swoja czystość właśnie jest imho super. Dymu mi nie potrzeba, jesli już to raczej bym siedzisko po skosie w stronę okna ustawił. Ale nie ma co gdybać 62. jest super.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
'Stołek' podoba się.
Nie mogłeś ustawic wyzwalacz i pstryknąc sobie portret ?
Mocniejsze by było,jakieś takie tajemnicze ( pod warunkiem,że patrzyłbyś w stronę okna oczywiście) a tak - tylko ciekawe ujęcie we wnętrzu jakiegoś muzeum.(?)
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ładny ten stołek, skąd masz?
Stołek podoba się również, ładne światło i podkreślona drewniana podłoga.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.