To teraz dawaj ze zlotu w jurze :P kurcze szkoda że nie mogłem być
To teraz dawaj ze zlotu w jurze :P kurcze szkoda że nie mogłem być
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Najbardziej wpadło mi w oko zdjęcie makieta. Ja już tak mam, że lubię przestrzenie które są jeszcze na zdjęciach cień nad doliną i piętro wyżej. Gra swiatła i skromny wystrój w zdjęciu stołek uspokaja. Fajne kadry.
pozdrawiam Wiejo
"Stołek" mi sie podoba, fajnie gra światełko.
W tym wnętrzu przydałby się akt jako sztafaż![]()
No dobrze, skoro nastała niezręczna cisza, ktoś ją musi przerwać
No tak, inscenizacji mogłoby być wiele z wykorzystaniem tego rekwizytu, gdyby nie to, że to licho wyglądający eksponat jestMógłby mieć odmienne zdanie co do mojego wdrapywania się nań
Kiezmark, zamek. Sala na górze. Cudna przewodniczka po zamku oprowadza, może Tobie się uda trafić na przewodnika
Dzięki wszystkim za odzew i komentarze.
A poniżej malutka powtórka z jurajskiej rozrywki - nie daję więcej zdjęć, bo tego ostatnio było na tony na forum.
Dwie ostatnie prezentacje, to wnętrze przedsionka cerkwi w Bielicznej, jak i sama Bieliczna (taka dolina niedaleko Izb). Ciekawostka - cerkiew nie wiem czy zawsze, ale akurat wtedy była otworzona. Jakieś 3 - 4 km od najbliższych domostw, głusza jak na obrazku, a tu sobie można do ładnie urządzonego wnętrza wejść bez problemów. Jest jeszcze wiara w ludziach.
Oklepańcowi jurajskiemu przydałoby się ciut oddechu u góry.
Środkowe - przyjemne w odbiorze.
Ostatnie... nie wiem, za normalne![]()
Oklepaniec jurajski nie jest takim oklepańcem w Twoim wykonaniu. Może, jak napisała pani_bufetowa, przydałoby się więcej góry, ale zupełnie inna perspektywa nadała nowości temu miejscu.
Widok bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam, Jola
68,69 - fajne
70 - co się stało z czarnym?
69 - fajne.
68 - nie podoba się mi niebieski zafarb wzgórz w tle...
70 - za qbicem, tu się chyba coś nie udało z kolorami...
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.