70 najbardziej mi się podoba, jeśli chodzi o kadr. Kolory, obróbka już mniej. Jakby sklejone dwa zdjęcia.
70 najbardziej mi się podoba, jeśli chodzi o kadr. Kolory, obróbka już mniej. Jakby sklejone dwa zdjęcia.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ciekawy sposób widzenia w strzelistej perespektywie oklepańca jurajskiego. Wiadomo o co chodzi i dość śmiały sposób podejścia do tematu. Wejście na 66 ładne modelowe światełko, skromna izba i tonacja- fajne. 67- krajobraz bardzo mi się podoba a tutaj ładny klimat powodują chmury. Na tak stojak na zdjęciu 69 gdzie pojedyncze domy ładnie wypełniają teren poprzecinany miedzami. 70- dym w terenie leśnym nie wróży nic dobrego ale może Dzin stanie na wysokości zadania.
pozdrawiam Wiejo
Stojak z 68 poprawiony - sorki, po prostu zapomniałem o tym niebieskim, a też mnie kuł nieco w oczy. Tak dla poprawności, raz jeszcze:
Lubię stojaki.
hmmm, nie podoba mi się to co z zieleni wyszło.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Urzekł mnie ten lewitujący jegomość...![]()
Dziwne: widać cień nogi, której nie ma![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Aha! To już w ogóle nic nie rozumiem![]()
Wielka mi sztuczka... stempelkiem pyk-pyk![]()