Tak, dostarcza firma kurjerska.
Tak, dostarcza firma kurjerska.
Potwierdzam. Moja lampe dostarczyl kurier DHL do firmy, w ktorej pracuje. Nie bylo z tym zadnego problemu. Fakt, ze mieszkam i pracuje w UK nie ma chyba zbyt wiele znaczenia jakoze DHL dostarcza przesylki na calym swiecie w ten sam sposob. Moja lampa dotarla do mnie po 6 dniach od wyslania dokumentow. Dokumenty wyslalem listem poleconym z potwierdzeniem odbioru i mozliwoscia sledzenia.
pozdro...
Przesledziłam wątek i nie znalazłamAlbo też przeoczyłam.
Tak czy inaczej zmieniłam starą E-Trójkę na nowy egzemplarz. I może ktoś mnie oświeci: nie mam żadnych wskazań w celowniki - wiecie - tych na zielono... To sią jakoś włącza, czy mam uszkodzony sprzęt?
W normalnym trybie rzecz jasna, nie w LV...
Hmmm - dziwne - ja mam, od początku miałem. Nasze E-trójki to bliźniaki powinny być - stały w sklepie karton przy kartonieNic mi nie wiadomo, żeby to można było wyłączyć ale mogę się mylić. Od początku nie miałaś?
Edit: nie wygląda to dobrze: https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15491
Ostatnio edytowane przez Karol ; 27.02.09 o 16:47
Dzięki chłopaki. Że nie sprawdziłam w sklepie!
No tak mi sie wydawało, że to się ma świecić i już, bo w tej starej miałam, jak należy. A tą nową po prawdzie dopiero dziś ubrałam w obiektyw i postanowiłam popstrykać.
No nic - napisałam już do sklepu, bo przy wydawaniu pan mi powiedział, że podbicie karty gwarancyjnej przy okazji - jak już sobie sprawdzę. Bo tak, to przysługuje wymiana sprzęt za sprzęt u nich. Zobaczymy, czy to prawda. Na razie wysłałam maila do sklepu, a jutro mam zamiar to załatwić.
Ktotek: no widocznie masz tego lepszego bliźniaka - o ile taki istnieje![]()
to E-3 jest dosyć awaryjny,mój wytrzymał 20-25 fotek i odmówił posłuszeństwa.O ironio od wczoraj mam "naleśnika" FL 36R i plecak,a body w dalszym ciągu w serwisie.
Śmiesznie wygląda ten obiektyw podpięty pod 510-kę,zupełnie jakbym focił przy pomocy zakrywki na body przerobionej na obiektyw "otworkowy".
moim zadaniem E3 jest niedoróbką, to chyba najbardziej awaryjna puszka w całym E-SYSTEMieale systemu i tak nie zmienie
sam muszę E3 do serwisu wysłać
Ostatnio edytowane przez tao ; 28.02.09 o 18:22
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR