W zwiazku z zaistniala sytuacja chcielibysmy zaoferowac Panu karte xD 2GB o wartosci 79 zl w ramach rekompensaty.
Coraz bardziej zaskakuje mnie ta firma. Pelen szacuneczek
W zwiazku z zaistniala sytuacja chcielibysmy zaoferowac Panu karte xD 2GB o wartosci 79 zl w ramach rekompensaty.
Coraz bardziej zaskakuje mnie ta firma. Pelen szacuneczek
Szacuneczek? Obiecują 100zł a dają 80? A karta będzie dla każdego, czy tylko dla tych, co się upomną? UOKIK się kłania.
Bodajże w 2007 roku Nikon dawał 340 zł za zakupionego D40/40x i też były szopki z kursami, opłatami bankowymi. Niezły smrodek się wtedy rozszedł po nikonowym forum, a sama firma jak dobrze pamiętam podwinęła ogon, przeprosiła i zaczęła dopłacać.
Zanim coś takiego napiszesz przeczytaj regulamin. Cytuję go kilka postów wyżej, wyraźnie napisane jest, że Olympus przelewa 100pln z Niemiec a klient ponosi dodatkowe koszty tego przelewu jeśli takie są. Promocja jak promocja -wszystko jest napisane, co więcej regulamin wcale nie zajmuje 2 x A4 drobnym maczkiem, żeby się nie doczytać. Moim zdaniem firma zachowała się bardzo fer, zdecydowanie nie musieli nic dokładać.
Pozdrawiam
Mariusz
No nie musieli, ale z drugiej strony jak obiecują 100 zł, to ja mam mieć 100 zł a nie 80 a może 50 zł. Niech wysyłają więcej kasy bankowi, żeby ten po odliczeniu swojej prowizji dał klientowi obiecane pieniądze. Co mogą kogoś obchodzi wzajemne rozliczenia pomiędzy bankami a Olympusem. Mogliby też wprowadzić zapisy w regulaminie, że to jeszcze kupujący musiałby dopłacać do takiej promocji i wszystko byłoby w zgodzie z ich przepisami![]()
Normalny bank zarabia na troche innej zasadzie.Jesli wyplata wplywa na konto to na wydruku dostajesz z jedno dniowym opoznieniem.Ten jeden dzien wystarczy bankowi zeby zarobic na Twoim koncie.To ze jakies banki dzialaja na granicy lichwy to nie znaczy,ze Olympus ma dokladac do interesu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ale nikt im nie kazał urządzać promocji i tak bym kupił ten obiektyw. Ale skoro obiecali mi zwrócić 100 zł. to niech zwracają 100 zł. Co mnie obchodzą jakieś rozliczenia pomiędzy nimi, bankami a kimś tak innym.