trzeba bylo kupic w Polsce. (Pewnie) zaplacilbys wiecej za obiektyw, ale za to dostalbys pelen CashBack![]()
trzeba bylo kupic w Polsce. (Pewnie) zaplacilbys wiecej za obiektyw, ale za to dostalbys pelen CashBack![]()
kupilem "tutaj" 9-18 mm, wszystko wypelniłem, wyslałem i czekam na razie juz ponad tydzien i cisza ...
soboliero, mam nadzieję, że wygrasz w totkaprzynajmniej będę miał ubaw jak będziesz z urzędem skarbowym kłócił się o podatek...
Dla mnie sprawa jest prosta, producent mówi: jeśli kupisz obiektyw i się zarejestrujesz to przeleję na twoje konta 100zł ale to Ty poniesiesz koszt przelewu z zagranicy. Nie możesz układać sobie własnego regulaminu z tego co zaproponuje dostawca, albo przyjmujesz go w całości, albo wcale.
Pozdrawiam
Mariusz
No dobra moge być tym pieniaczem,ale skoro obiecali 100 a dali 80 to chciałem sie dowiedzieć Leo why? Dowiedziałem sie i dzięki temu mam karte
A co do totka to 2800zł. mam spokój
I A tak poza tym to może już wrzućmy na luz. Ja wiem swoje Wy swoje i jest OK![]()
ja niezorientowany, a chcialem zablysnac. Tak do calej europy ida te przelewy od zachodnich sasiadow? Brak autonomicznosci, szkoda troche. Ostatnio sie dowiedzialem, ze UPS tez ma europejska centrale w Niemczech...i tez mi sie to srednio podoba.
W temacie podtrzymuje swoje zdanie i uwazam, ze wujek olek ma racje nie pokrywajac kosztow transakcji miedzybankowych.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
hmm, Olympus napisal, ze to oplata manipulacyjna...a nie jest to przypadkiem po prostu koszt za przewalutowanie?
Ostatnio edytowane przez Toster_88 ; 30.01.09 o 03:31 Powód: Automatyczne scalenie postów