Myślę że nie tylko z europy. Ja swego czasu kupiłem E3 i była promocja na gripa. Kupilem go w Singapurze i mimo to nie było problemów z promocją. Dali gripa za free.
Myślę że nie tylko z europy. Ja swego czasu kupiłem E3 i była promocja na gripa. Kupilem go w Singapurze i mimo to nie było problemów z promocją. Dali gripa za free.
E- system i N-system
Zakupiłem ZD 70-300 i zarejestrowałem się. W formularzu rejestracyjnym (tym, który jest wysyłany do Olympusa) jest zapisek: "Należy pamiętać, że promocja dotyczy jedynie obiektywów zakupionych w Państwa kraju zamieszkania."
E-510 ZD-14-54 + ZD-40-150 + ZD-70-300
Siemanko!
Od pewnego czasu widuje tu i ówdzie w Krakowie(a właściwie Nowej Hucie) bilbordy promocji i zastanawiam się czy ktoś już skorzystał i dostał zwrot?
Pozdrawiam!
Nie rozumiem tego posta. Olympus nie wpuszcza w maliny. Jak ktoś chciał skorzystać to zrobił to bez problemu. Lampy do e-3 dają ekspresem to niby dlaczego tutaj miało by coś nie grać? Na stronie Olka jest oficjalny regulamin ter promocji przecież.
mente et malleo
Ja skorzystałem i po 3 tygoniach 100 była na koncieZatem to prawda, Olympus nie wpuszcza w maliny!
E-510 ZD-14-54 + ZD-40-150 + ZD-70-300
Witam.
Odnowię troche wątek.
W mailu jest zapis:
Mam pytanie w sprawie wydrukowanego formularza. Zarejestrowałem sie, ale nie mogłem wydrukować a dostałem już maila z potwierdzeniem.Aby otrzymać zwrot pieniędzy, należy przesłać kopię faktury,
wydrukowany formularz rejestracyjny i oryginalny kod kreskowy z opakowania obiektywu
na adres:
Czy można gdzieś powtórnie wydrukować ten formularz?
Kupiłem szkoło 70-300 Olympusa. Wysłałem wszystko co było potrzeba, a oni oddali mi kase. Ale oddali mi 80 zł zamiast obiecanych 100 zł. Czy zminieniło się coś w tym systemie, o czym nie wiem, czy mam złożyć reklamacje?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie