Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 140

Wątek: Moje najbardziej udane zdjęcie w 2008 roku.

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Rocco, to nie działa w IE.
    A co do komentów, ja nie jestem przekonany, czy powinny być moderowane. Każdy ma prawo do wypowiedzi, chyba, że jest sprzeczna z prawem i regulaminem.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi Awatar marcinpolniak
    Mieszka w
    Przemyśl
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dzięki Rocco. Ja akurat używam FF.
    A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez marcinpolniak Zobacz posta
    Dzięki Rocco. Ja akurat używam FF.
    Nie ma co, wiadomo co zrobić w takiej sytuacji
    A co do IE...ktoś jeszcze tego używa?
    Co do swobody wypowiedzi to oczywiście masz rację RE, oszczędzę sobie na przyszłość "strofowania" kogokolwiek.

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Co do swobody wypowiedzi to oczywiście masz rację RE, oszczędzę sobie na przyszłość "strofowania" kogokolwiek.
    Nie wiem, czy słusznie, ale widze w tym zdaniu ironię. Chętnie poznam opinię na ten temat. Mnie wydaje się niestosownym usuwanie komentarzy pod zdjęciem, choć oczywiście możemy tę funkcję wyłączyć. Tylko to będzie "takie se rozwiązanie" MBSZ.

Pozdrawiam
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    A co do IE...ktoś jeszcze tego używa?
    Na OC 25% ze 180 tysięcy UV w ostatnich 30 dniach.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez RadioErewan ; 13.01.09 o 17:58 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi Awatar Jakaranda
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    A ktoś to sprawdza czy każdy user wstawia tylko jedno zdjęcie? Jak się kliknie w image info ostatnio dodanych zdjęć to widać, że niektórzy wstawili po dwa. Dwa okienka z kwiatkiem mają tego samego autora oraz zdjęcia "most odbicie w wodzie" oraz "ptaki" też mają tego samego (innego niż okienka). Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Jakaranda ; 13.01.09 o 19:28 Powód: źle wstawiony cudzysłów
    Miłego dnia.

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    Nie wiem, czy słusznie, ale widze w tym zdaniu ironię. Chętnie poznam opinię na ten temat. Mnie wydaje się niestosownym usuwanie komentarzy pod zdjęciem, choć oczywiście możemy tę funkcję wyłączyć. Tylko to będzie "takie se rozwiązanie" MBSZ.
    Nie, jeśli nawet była tam wyczuwalna ironia to niezamierzona. Owszem, zawsze mogę wyrazić swoje zdanie ale bez pouczającego "tonu". Swoim wpisem pod zdjęciem chciałem tylko przekazać to, co tam napisałem; Foto 2008 to własny wybór każdego z forumowiczów. A że niektóre z prac są mniej udane niż inne to chyba całkiem zrozumiałe.
    O propozycji usunięcia komentarzy nic mi nie wiadomo i niczego takiego nie sugeruję.

Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    Na OC 25% ze 180 tysięcy UV w ostatnich 30 dniach.

Pozdrawiam
    Ty masz dane, ja tylko żartowałem.
    Sam IE to jeden wielki żart

PS
    Cytat Zamieszczone przez Jakaranda Zobacz posta
    A ktoś to sprawdza czy każdy user wstawia tylko jedno zdjęcie? Jak się kliknie w image info ostatnio dodanych zdjęć to widać, że niektórzy wstawili po dwa. Dwa okienka z kwiatkiem mają tego samego autora oraz zdjęcia "most odbicie w wodzie" oraz "ptaki" też mają tego samego (innego niż okienka). Pozdrawiam
    Też zwróciłem na to uwagę.
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 13.01.09 o 19:50

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jakaranda Zobacz posta
    Nie masm czasu przyglądać się każdemu zdjęciu i sprawdzać, czy juz ktoś dał, czy nie.

Zrobie to przed wystawieniem prezentacji. Polecą losowo, albo po dacie
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Przemyśl
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Zrobie to przed wystawieniem prezentacji. Polecą losowo, albo po dacie
    strzeżcie się niewierni ciemnej strony mocy
    A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?

Mieszka w
    Przemyśl
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Gdyby chciał stworzyć taki album, to jaki format byłby najlepszy? Jaki papier? Ile stron/zdjęć? Popytam w drukarniach nt. ceny ale trzeba by to było sprecyzować.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar icelander
    Mieszka w
    Krakuf
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

jeżeli dzis już umieściłem zdjęcie do galerii prywatnych to czy mogę dodać jeszcze do

jeżeli dodałem dziś już dodałem zdjęcie do galerii to czy jeszcze mogę dorzucić do wystawy?
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    sprawdziłem, nie działa, bardzo proszę PT Adminów o możliwość dodania zdjęcia jeszcze przed 23,59 lub zaakceptowania zdjęcia przysłanego o 0.00 dnia 19.01
    Ostatnio edytowane przez icelander ; 18.01.09 o 15:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!