A ja tak sobie pomyślałem, że fajnym pomysłem byłoby wydanie albumu z naszymi fotografiami. Olympus na pewno by na tym zyskał, a ja lubię oglądać albumy ze zdjęciami. Co o tym myślicie?
A ja tak sobie pomyślałem, że fajnym pomysłem byłoby wydanie albumu z naszymi fotografiami. Olympus na pewno by na tym zyskał, a ja lubię oglądać albumy ze zdjęciami. Co o tym myślicie?
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Jak już to i tak potrzebowalibyśmy pliki w pełnej rozdzielczości w formacie niestratnym jak dng lub tiff, a wtedy można dołączyć też notkę, że zgadzam się na... Nie znam się za bardzo na procesie produkcyjnym takich materiałów. Ale tak mi się wydaje, że byłoby najlepiej.
Ostatnio edytowane przez marcinpolniak ; 13.01.09 o 13:10
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Przed chwilą dodałem zdjęcie
wybór był trudny bo z reguły żadne moje zdjęcie mi się nie podoba
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
A ja sie zaczałem zastanawiać czy nie lepiej przeprowadzac selekcje zdjęć dodawanych do foto2008 ...![]()
A na jakiej podstawie selekcja, są różni użytkownicy i różne poziomy.
Przemyśl jeszcze raz to co napisałeś, jak to zrobisz, przemyśl jeszcze 2 razy, następnie napisz dlaczego się pomyliłes.A ja sie zaczałem zastanawiać czy nie lepiej przeprowadzac selekcje zdjęć dodawanych do foto2008 ...
Pozdrawiam
było sobie życie