Jakiś czas temu (nie powiem dokładnie kto i kiedy bo po prostu nie pamiętam) osoba na tym forum narzekała na poziom fotek w galerii publicznej tłumacząc sie tym że to forum ma zachęcać do rejestrowania ,kupowania aparatów Olympusa a tym czasem poziom prezentowanych fotek jest beznadziejny ...
I zapewniam nie była to osoba z liczbą marnych 800 postów i sile oceny 2![]()
Wystawa (nie konkurs! ) Foto 2008 ma być zbiorem fotografii użytkowników tego forum, które oni sami uznają za swoje najbardziej udane w minionym roku. Więc takie psioczenia są co najmniej nie na miejscu.
Przynajmniej tak to zrozumiałem![]()
Dobrze zrozumiałeś i ja to bardzo dobrze rozumiem ...
Mimo to jednak Twoja wypowiedź ma sie nijak do tego co napisałem ...
Dla mnie to bez znaczenia jaki poziom trzymają fotki na forum ... rozumiem że każdy robi fotki na różnym poziomie ... sam nie robie cudów Olkiem ...
Ale nie ja biadoliłem na poziom jakiś czas temu
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Znam idee ... nie chodziło mi o foto 2008 ... moja wypowiedź miała charakter ogólnikowy ...
Pod którymś zdjęciem wysłanym do foto2008 jest komentarz "o nie ,znowu gniot w publicznej"
Ostatnio edytowane przez J.Graph ; 13.01.09 o 15:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
Może ja sie nie znam ... może jestem głupi ...
Ale wydawało mi sie że galeria publiczna ma swoje zadanie na tym portalu
I żeby nie było że rzucam słowa na wiatr załączam Printscrn ...
Fajnie by było, gdyby przy każdym zdjęciu był podpis, a tak czasami trzeba się domyślać, kto jest autorem...
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?