"Zasypana oaza" jest fajna
Tylko dlaczego w sepii, może pokazałbys też wersje w BW?
Panoramka też bardzo ładna chociaż z żółtym sniegiem![]()
"Zasypana oaza" jest fajna
Tylko dlaczego w sepii, może pokazałbys też wersje w BW?
Panoramka też bardzo ładna chociaż z żółtym sniegiem![]()
A tu, niedaleko. Pod Maguryczem, koło Banicy (ze szlaku do Bartnego trzeba obić w prawo).
Kolejna porcja widokówek, może nieco przekombinowanych z kontrastem, ale co ja poradzę, że tak kreatywnie słonko świeciłoNajgorsze w tym wszystkim jest to, że z takiego przemarszu przez pola, ma człowiek po selekcji setkę kadrów. Przydałoby się i z tego coś wywalić, ale jakoś brak sił, by się na coś zdecydować. A jeszcze wybrać te, który upublicznić... Dramat.
Ale śniegu!! 18 bardzo mi się podoba. Świetne kolory.
Pozdrawiam, Jola
Chciałeś uwypuklic kolorystykę i to Ci sie udało ale fotki wyglądają zbyt ciemno. Są bardzo dobrze skadrowane i obrobione, brakuje im tylko światła. Na 20-ce przydałby się filtr połówkowy na słoneczko.
"Mars" rzeczywiście jak Mars![]()
Z utrafieniem w optymalne wyświetlanie się zdjęcia na różnych monitorach jest zawsze problem. Np. ja na swoim LCD (Samsung 970p) mam jasność ustawioną na 10 (sic!), kontrast na 80, gamma -0.3 i dopiero takie ustawienia nie wypalają mi oczu. Zdjęcia, owszem, nie biją blaskiem jasności, ale nie są też ciemną dziurą - wyszedłem z założenia, że jak u mnie coś widać, to u innych na lepszych monitorach, czy z podkręconą jasnością będzie optymalnie.
Ciekawe, kiedy ktoś opatentuje dołączane do grafiki parametry kalibrujące monitor![]()
Ładna 18, ciekawie skadrowane, podoba mi się pochylona perspektywa. Fajne, fajne.
18-ka świetna ale też mam wrażenie, że troszkę ciemna.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na 18-tce - pięknie!
Pozdrówka.
Dawaj dalej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||