Nie masz czegos wiecej z tej parady - bo zaprezentowany kadr jest dość nijaki![]()
Nie masz czegos wiecej z tej parady - bo zaprezentowany kadr jest dość nijaki![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
4 najładniejsza (przyganiał kocioł garnkowi)
4. bardzo klimatyczna, a 5. trochę za ciemna.
ps. gdyby na jednej z nich znazł się choć jeden człek idący tym bezmiarem śniegu, byłaby rewelka
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
7 - tej pani chyba nie podoba się to zdjęcie, mi zresztą też nie.
8 - prawa strona wydaje się niepotrzebna, sama scenka bardzo mi się podoba.
9 - albo lewa niepotrzebna, albo brakuje tam czegoś, czy ja wiem, kwiaciarki?
Tak sobie pomyślałem - 'skoro jest zima, to muszą być i zimowe plenery - ale nie odgrzewane, lecz tegoroczne'. Ponieważ tegorocznych jeszcze nie miałem, to nadrobiłem zaległości, idąc w okoliczne śniegi. Niestety, nie pokaże ich, dopóki mi palce nie odtają, tak by jakoś te zdjęcia oporządzić
Dlatego na razie, na życzenie Grizza, powtórka z parady w Krempnej. Grizz pewnie by chciał jakieś krwawe jatki, ale niestety - na liście sponsorów brakło zakładu masarskiego, tak by organizatorzy mogli podrzuć tu i ówdzie flaczek, a nawet wysadzić go w powietrze![]()
Ostatnia seria super10 baardzo mi sie podoba. Jak z dobrego filmu wojennego
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
10 naj, wiecej takich
10 super. Świetne światło.
Pozdrawiam, Jola
A na koniec programu, dla tych którzy nie chcą używać wyobraźni, inne okoliczności przedstawione w nietypowy, bo panoramiczny sposób (Ludzie, czemu nie robicie panoram? Na forum chyba żadnych nie widziałem).
Panorama, jak panoramaale 14, 15 i 16 są boskie. Gdzie robiłeś ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||