Strona 4 z 199 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1989

Wątek: Olympus E-30

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    OT

Najpierw czyta się na forum jojczenie, że czegoś brakuje i gdyby było to każdy by kupił, potem jest premiera chwila entuzjazmu i dalej jojczenie - nikt nie kupuje. Tak było w przypadku naleśnika, tele dla ludu, szerokiego kąta dla ludu, podejrzewam, że będzie również w przypadku E30. Po co Olek ma Wam robić tanie jasne stałki skoro zapewne i tak nie kupicie? Skoro podskórnie czujecie, że konkurencja zawsze ma taniej i lepiej? Zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami i zweryfikujcie własne potrzeby, bo Wasze zachowanie jest irracjonalne.

9-18 od miesiąca na rynku - kto z tych krzyczących od 3 lat o tani szeroki kąt już kupił? Czy jest chociaż 1 sztuka na forum?

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    OT

Najpierw czyta się na forum jojczenie, że czegoś brakuje i gdyby było to każdy by kupił, potem jest premiera chwila entuzjazmu i dalej jojczenie - nikt nie kupuje. Tak było w przypadku naleśnika, tele dla ludu, szerokiego kąta dla ludu, podejrzewam, że będzie również w przypadku E30. Po co Olek ma Wam robić tanie jasne stałki skoro zapewne i tak nie kupicie? Skoro podskórnie czujecie, że konkurencja zawsze ma taniej i lepiej? Zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami i zweryfikujcie własne potrzeby, bo Wasze zachowanie jest irracjonalne.
    Idealista :>
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Tak alakin ma rację niestety. Widziałem wyświetlacz w D90.... 900 tyś punktów. Obraz robi wrażenie, nie ma co. E30 ma ok 4 razy mniej. Marketing Nikona przetłumaczy to na cztery razy gorszy...
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zibi1303 Zobacz posta
    Tak alakin ma rację niestety. Widziałem wyświetlacz w D90.... 900 tyś punktów. Obraz robi wrażenie, nie ma co. E30 ma ok 4 razy mniej. Marketing Nikona przetłumaczy to na cztery razy gorszy...
    D90 nie ma ruchomego ekranika - marketing przetłumaczy to na nieskończenie wiele razy gorszy
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    wiesz grizz my jesteśmy zaszczepieni przeciw marketingowi żółtych czy czerwonych, ale szary obywatel nie. Pójdzie zobaczy a jak nie to mu pokażą... spójrz pan... itd. Nawet nie pomyśli że mu obracany ekranik może coś dac więcej
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    aleście marudy, zamiast się cieszyć, że wreszcie jest coś pośredniego.
    Popieram C+, ma chłopak rację.

Nie było - płacz że nie ma
    Jest - płacz że jest

Normalnie, części z Was nie da się niczym dogodzić ;P

Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    ale obawiam się że cenowo to sobie strzelą w kolano, obecnie D90 jest już poniżej 1000$ u nas, a oni chcą 1300 i kto to kupi

...
    i filmów nie kręci

Czy to jest wątek o D90? Czy problem sprzedaży E30 nie pozwala Ci spać? Czy masz zamiar kupić E30 i przeszkadza Ci jego wyświetlacz? Czy znasz już cenę E30 w Polsce?

Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    Nie było - płacz że nie ma
    Jest - płacz że jest
    Zapomniałeś o płaczu, jak premierę zapowiadali na wiosnę 2009.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Zastanawiam się czy rozszerzenie DR w światłach będzie się odbywać dzięki matrycy, czy dzięki oprogramowaniu na zasadzie kompensacji świateł.
    MK

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wujek.samo.h Zobacz posta
    Zastanawiam się czy rozszerzenie DR w światłach będzie się odbywać dzięki matrycy, czy dzięki oprogramowaniu na zasadzie kompensacji świateł.
    Przyznaje, ze artykul czytalem na szybko, ale wygladalo mi to na operacje software'owa.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów