Strona 5 z 199 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 1989

Wątek: Olympus E-30

| OlyJedi Awatar manio
    Mieszka w
    NH
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    E tam ja bym się ekranikiem nie przejmował! Rzeczywiście możliwość uchylanego lcd przyciągnie bardziej niż jego rozdzielczość a co do całego e-30 to zobaczymy zdjęcia testowe, ale ja jestem optymistą i narazie widzę tylko dobre strony!!! A czas pokażę co i jak...

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    OT

Najpierw czyta się na forum jojczenie, że czegoś brakuje i gdyby było to każdy by kupił, potem jest premiera chwila entuzjazmu i dalej jojczenie - nikt nie kupuje. Tak było w przypadku naleśnika, tele dla ludu, szerokiego kąta dla ludu, podejrzewam, że będzie również w przypadku E30. Po co Olek ma Wam robić tanie jasne stałki skoro zapewne i tak nie kupicie? Skoro podskórnie czujecie, że konkurencja zawsze ma taniej i lepiej? Zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami i zweryfikujcie własne potrzeby, bo Wasze zachowanie jest irracjonalne.

9-18 od miesiąca na rynku - kto z tych krzyczących od 3 lat o tani szeroki kąt już kupił? Czy jest chociaż 1 sztuka na forum?
    Swięte słowa,założyłem wątek natemat fotek z tego szkła i......pustka.Oczywiście chodziło mio fotki forumowiczów.Może jest za drogie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta
    Chyba po to jest wątek, by rozmawiać o tym korpusie. Jeśli ma cele marketingowe, to no problem. Wydzielić i już.
    .
    Konstruktywna rozmowa. Ojej nie kręci filmików, ojej D90 ma większy LCD, ojej kto to kupi... Na ten moment mamy suchą specyfikację - nie można nic powiedzieć o jakości zdjęć, o OVF, o nowym procku i ficzerach, nie ma teraz żadnego innego celu niż marketingowy.

Awatar mathu
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Najpierw czyta się na forum jojczenie, że czegoś brakuje i gdyby było to każdy by kupił, potem jest premiera chwila entuzjazmu i dalej jojczenie - nikt nie kupuje.
    Ja kupię.

A brak filmów i dobrego LCD podchwycił już "ambasador" na prfc :>
    Fuji S5 Pro

| OlyJedi Awatar tomek s
    Mieszka w
    wawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Szczerze to wolę lepszy wizjer od lepszego telewizorka i wolę słabszy ale kręcony telewizorek niż lepszy nie kręcony telewizorek. Dla mnie LV mogłoby się przydać wlaśnie wtedy gdy trzymanie oka przy wizjerze jest bardzo upierdliwe czy nie bardzo możliwe. Robiąc zdjęcia z wyższej czy bardzo niskiej perspektywy, nie trzeba leżeć, skakać, wystarczy tylko włączyć telewizorek i odpowiednio go przekręcić
    Imo olympus robi ciekawe aparaty, tylko nie wiem czy ta wojna na mpiksele wyjdzie mu na zdrowie.
    pzdr
    Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
    Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów

foto Stankiewicz Tomasz

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta
    Nie marudzę, wyraziłem tylko opinię o wyświetlaczu. Nie interesuje mnie ten korpus i tyle.
    Ale OK, niech będzie.

TA PUCHA JEST SUPER!!

EOT.
    Nie o to chodzi, czy jest super czy nie. Ważne że wreszcie jest coś pośrodku. Kto będzie chciał ten kupi, a kto nie ten nie kupi. Wszystko i tak weryfikuje rynek. Ja się z jednej strony cieszę, że jednak E3 ma trochę więcej bajerów, przez co nadal stoi najwyżej w tym systemie, z drugiej cieszy mnie, że więcej puszek olka będzie mieć obrotowy ekranik (mnie jego rozdziałka nie przeszkadza, wręcz jest zaletą jeśli chodzi o wydajność prądową, pamiętacie ile było marudzenia przy A700, że jej ekranik pożera baterie w zastraszającym tempie?). Jedyne co mnie ciekawi to matryca, czy poradzili sobie choć trochę z wadami (w sumie nie tak dużymi, bo ten DR nie jest w olkach aż tak koszmarnie mały, jest porównywalny z innymi, zwłaszcza na ISO200). Poczekamy zobaczymy. Ważne, że coś się dzieje.
    Ostatnio edytowane przez dzemski ; 5.11.08 o 11:07

GoOrange
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    O mamusiu...
    Zlituj sie, do d.py wyswietlacz to ma E-1, a przeciez nie bedziesz na tym ogladal filmow w Full HD. Myslisz, ze przecietny fotoamator zauwazy roznice w wyswietlaniu zdjecia na ekraniku? Nie wierze w to.
    Zauważy, zauważy, wyświetlacz w E-520 jest o niebo lepszy niż w E-3, różnica jest kolosalna, przynajmniej wg. mnie.

diabolique
    Gość
    Konstruktywna rozmowa. Ojej nie kręci filmików, ojej D90 ma większy LCD, ojej kto to kupi... Na ten moment mamy suchą specyfikację - nie można nic powiedzieć o jakości zdjęć, o OVF, o nowym procku i ficzerach, nie ma teraz żadnego innego celu niż marketingowy.
    W takim razie niech jakiś mod wytnie moje bezsensowne posty. Nie widzę problemu i nie robię z tego zagadnienia.
    Miłej zabawy

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Czy to jest wątek o D90? Czy problem sprzedaży E30 nie pozwala Ci spać? Czy masz zamiar kupić E30 i przeszkadza Ci jego wyświetlacz? Czy znasz już cenę E30 w Polsce?
    Kuba jak spać ???
    Patrz na zegarek zamiast pisać w ciemno. Mnie ten problem nie rusza, na razie go nie kupię a za rok co będzie nie wiem. Żałuję tylko że nie skoczy sprzedaż Olka przy takiej cenie jaka jest sugerowana w materiałach. No OK, już nie narzekam bardzo sie cieszę że będzie taki aparat....
    Bo 4/3 jest jak Feniks ciągle upada i co roku się podnosi
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    ee tam fajna pucha i tyle (za af i wizjer, reszty nie zanam), kupie ja za rok w cenie około 2300 i tyle w zastepstwo 410 i będę wniebowzięty, a Wasze jojczenie i tak mie od tego nieodwiedzie, i zd 50 będzie szybsze z tym af a do tego czasu napewno jakieś szkiełka jeszcze wyjdą
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów