Ojeeej, Rafałek, fajne to, co to? Reklama jakichś ciuchów? Taki Lenny Krawiec trochę, apetyczny wielce...
Ojeeej, Rafałek, fajne to, co to? Reklama jakichś ciuchów? Taki Lenny Krawiec trochę, apetyczny wielce...
Dziś w Krakau była impreza lotnicza. Wahałem się, czy na nią pójść. Ale doszedłem do wniosku, że na pikniku lotniczym zrobię foty podobne do 149 innych fotografów (tylko trochę gorsze, bo nie mam do tego ani sprzętu, ani doświadczenia, ani ochoty).
Dlatego jak co sobotę polazłem w miasto. I na Małym Rynku napotkałem taką akcję. Nie wiem łozochozi. To pewnie stara i ograna sztuczka marketingowa - czyli robimy coś dziwnego, niech się ludzie dziwią. Za jakiś czas odkrywamy karty. Potem sprzedajemy. Lajtmotiw tej akcji brzmiał: "Dzika przyjemność". Nie wiem co będą sprzedawać. I prawdę mówiąc g...uzik mnie to obchodzi.
ps. Aga, miałem identyczne skojarzenie z Leszkiem Krawcem.
Fajne te "samoloty" w Twoim wykonaniu
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ostatnio edytowane przez majkelx ; 3.07.08 o 11:20
Dawno nic nie wrzucałem. Kryzys tfurczy powoli mija (mam nadzieję). W ostatnim czasie odrzucało mnie od aparatu. Póki co nie chodzę na ulicę.
Tymczasem wrzucę zdjęcie Edyty.
790
Chętnie zajrzałem do Twojego wątku jak zobaczyłem nowe posty ...
Wiedziałem że sie nie zawiode
Bardzo optymistyczny portrecik ... aż mi sie buzia uśmiechneła
Takie zdjęcie mógłbym sobie powiesić w pokoju żeby na nie spoglądać jak będe miał zły humor
Pozdrawiam
portrecik beautiful
Ee tam kryzys, rozleniwiłeś się i tyle.
Świetny portrecik może dasz coś więcej z tą modelką?![]()
coś nie chodzi, przedostatnie git, fajnie że wróciłeś
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jeszcze jedno mam takie w miarę niekiepskie. Co prawda buzia Edyty wyszła odrobinę zbyt okrągła, ale za to z tej foty bije radość. Edyta to przesympatyczna dziewczyna, a to zdjęcie chyba najlepiej oddaje jej charakter.
Podoba mi się w tej focie rozmycie tła - to zuiko om 50 1.4. Uwielbiam ten obiektyw - skośnoocy chłopacy od Olka powinni zejść do piwnicy, wygrzebać plany i schematy tego szkiełka, dodać AF i w ten sposób pozabijąć konkurencję w temacie portretów. Niech ktoś powie, że na małej matrycy Olympusa nie można fajnie rozmyć tła...
791
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 4.08.08 o 08:21