Ostatnie wielce wymowne, i ten pluszak w wyciągniętym językiem, tak jakby chciał powiedzieć "Chciałbyś""![]()
Ostatnie wielce wymowne, i ten pluszak w wyciągniętym językiem, tak jakby chciał powiedzieć "Chciałbyś""![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Tego pana dobrze już znamy. Jak pojawię się w Krakowie, idąc ulicą ,będę rozpoznawał każdego żulika dzięki tfurczości Rafaello C
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
"Czym skorupka..."
785
O jejku, kolorowe
Żeby od takich kształtów dzieciak miał poznawać płeć przeciwną ?
Niedobrzy rodzice.
Tylko czekać aż mały zacznie mówić "ładne miejsce, nic tylko rozebrać laskę i robić zdjęcia...". Czym skorupka nasiąknie...
MK
O! tamta pani wygląda jak mamusia... .
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
786
Bardzo Przyzwoite kształty (ukochane przez Rubensa). Ja ostatnio ponieważ troszkę się malarstwem interesuję zadałam dzieciom zadanie domowe- chłopcy(kl 3) mieli znaleźć gołą babkę Rubensa. Rubens wielkim malarzem był- niech się dzieci uczą z dzieł mistrzów a nie z tego co przy okazji znajdą w internecie. A wsztstko dlatego że jakieś śmichy - chichy urządzali jak pokazywałam dzieła malarzy i wyskoczyła z albumu goła babka Gogena czy Picassa. I się śmichy skończyły, dzieci wyedukowane- ot co!![]()
Dobra nauczycielka nie powinna być gołosłowna i wszystko wytłumaczyć na własnym przykładzie.![]()