Strona 19 z 44 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 434

Wątek: E-510 a sluby

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    No i pięknie dziękuję ci rocco za zepsucie mi apetytu przed obiadem...
    Będzie to istniało dopóki ludzie będą za to płacić - tak jak discopolo, bigbrother i makdonaldy (celowo wybrałem zjawiska popkulturowe o podobnej do w/w zdjęć szkodliwości zdrowotnej)
    Mas zrację. tylko wydaje mi się że taki ja - nawet daleko daleko w tyle pozostający za takimi fotografami ślubnymi - poprawiam apetyt będę o niebo lepszym fotografem ślubnym niż osławiony Pan Jarek.

Mało tego - jeśli zajmę się tym, i będę chciał dążyć do doskonałości - a gdybym się tym zajął do takowej dążyć bym chciał i mając w ręku narzędzie jakim jest internet znając angielski i łykając tutoriale i artykuły jak pelikan w locie za rok, dwa mógł bym na prawdę być wypasionym fotografem ślubnym. (najdłuższe moje zdanie chyba od roku... )

Wiadomo - pierwszy slub nawet jeśli był by do bani - to i tak ja amator zrobił bym więcej dobrej roboty niż profesjonalisa Pan Jarek, który teraz pewnie już na śluby jeździ tylko z EOSem 1D i Lkami

p.s. - oj trzeba powydzielać to na czym zależy WL i te nasze hajdparkowe gadaniny bo się bałagan narobił

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Dobas, a może administracja zgodzi się założyć nowy dział na forum związany z fotografią ślubną ? Coraz więcej ludzi się tym interesuje.

Albo stworzyć kilka działów tematycznych, np. śluby, streetphoto, fotografia przyrodnicza, itp.

Co Wy na to?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Wielkie Brawa dla Pana Jarka! Po trzykroć!

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Jeszcze się natknę w wątku na jakieś wycieczki osobiste vide aluzje i nie skończy się na skasowaniu postu. Ostrzegam.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Szczerze w mojej wypowiedzi nie ma krzty ironii

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    296
    Moja galeria
    Skasowanie..nie watku tylko forsy za te fotki to jest naprawdę duży wyczyn.
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rafrog Zobacz posta
    Dobas, a może administracja zgodzi się założyć nowy dział na forum związany z fotografią ślubną ? Coraz więcej ludzi się tym interesuje.

Albo stworzyć kilka działów tematycznych, np. śluby, streetphoto, fotografia przyrodnicza, itp.

Co Wy na to?
    Podejrzewam, że nie przejdzie z uwagi na konkretne fora tematyczne temu poświęcone.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    To może by się ktoś podjął zamieszczenia na forum kilku lekcji popartych ilustracjami np. Ślub w Kościele część pierwsza druga itd. Plener etc.? Wiele osób się tym tematem jak widać pasjonuje.

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sergiuszone Zobacz posta
    To może by się ktoś podjął zamieszczenia na forum kilku lekcji popartych ilustracjami np. Ślub w Kościele część pierwsza druga itd. Plener etc.? Wiele osób się tym tematem jak widać pasjonuje.
    fajnie by było jakby jakiś specjalista od ślubów z grubsza zrobił rozkład ceremonii ślubnej (kościół) na kolejne etapy i gdzie wtedy najlepiej się ustawiać ze swoją lustrzanką aby nie biegać za parą młodą a złapać konkretne momenty - przysięgę, wkładanie obrączek itd
    E-410 + Zuiko 14-42 + Zuiko 40-150 - - - w szafie jeszcze FED4; FED5; Zenith + Helios 44-2

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik Zobacz posta
    Podejrzewam, że nie przejdzie z uwagi na konkretne fora tematyczne temu poświęcone.
    A znasz może jakieś? coby było darmowe i można było wchodzic do wszytskich wątków bez pokazania portfolio z minimum kilkoma parami? Bo ja takiego jeszcze nie znalazłem
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?