Strona 18 z 44 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 434

Wątek: E-510 a sluby

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    w dobie gdy każdej rodzinie jest co najmniej jedna cyfrówka i wszyscy w okolo pstrykają ("małpy" robią coraz lepsze taka opcja nie wchodzi w gre aby zostać kompletnie bez zdjęć

poza tym jeszcze nie widziałem na ślubie fotografa czy kamerzystę z zapasowym body czy korpusem kamery jakby podstawowy sprzet zawiódł a prawdopodobieństwo awarii jest zbliżone u profesjonalisty jak i u amatora. grunt żeby energii elektrycznej dla aparatu i osprzętu nie zabrakło i będzie dobrze

właśnie byłem w weekend u "profesjonalisty od obsługi ślubów" - chwlił się swoim D3 fajny sprzęt - tylko jak pierdyknie na weselu to ma tylko jednego upsss, trudno, najwyżej nie wykona zlecenia, $$$ do kielni tym razem nei wpadnie, a mlodzi .... zawsze moga sie rozwiesc i znowu slub urządzić
    Ostatnio edytowane przez cidzej ; 23.07.08 o 14:18
    E-410 + Zuiko 14-42 + Zuiko 40-150 - - - w szafie jeszcze FED4; FED5; Zenith + Helios 44-2

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Brak zapasowego korpusu/kamery u osoby biorącej kasę za taką robotę jest poprostu oznaką zupełnego braku odpowiedzialności. Niestety to tylko elektronika i chocby nie wiem jak dobra była może w każdym momencie zawieśc. Nawet ''zawias'' puszki podczas najważniejszego momentu jest potężnym problemem nie wspominając o całkowitej awarii..
    Ostatnio edytowane przez MicSzu ; 23.07.08 o 14:27
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    cidzej, przepraszam za konkret, ale twoje opinie są warte tyle co wykład rabina na temat odmian smakowych szynek Europy Środkowej - nie wiesz o czym piszesz po prostu i tyle.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Mam pytanie związane z częścią sprzętową tematu.
    Tak jak pisałem mam podobny zestaw co WildLight. Mianowicie E-510 + FL36 + 14-54. No i ten wątek skłonił mnie do zastanowienia jak ten zestaw sensownie rozbudować gdyby mnie wciągnęły śluby. Pomyślałem nad czymś takim, kupuję mocniejszą lampę + sigma 30mm f1.4 + drugie body. Wówczas drugie body i FL36 były by jako zapas, natomiast E-510 + mocniejsza lampa + 14-54 + S30 do pracy. Czy taka rozbudowa jest sensowna? Czy lepiej było by kupić coś innego?

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    Mam pytanie związane z częścią sprzętową tematu.
    Tak jak pisałem mam podobny zestaw co WildLight. Mianowicie E-510 + FL36 + 14-54. No i ten wątek skłonił mnie do zastanowienia jak ten zestaw sensownie rozbudować gdyby mnie wciągnęły śluby. Pomyślałem nad czymś takim, kupuję mocniejszą lampę + sigma 30mm f1.4 + drugie body. Wówczas drugie body i FL36 były by jako zapas, natomiast E-510 + mocniejsza lampa + 14-54 + S30 do pracy. Czy taka rozbudowa jest sensowna? Czy lepiej było by kupić coś innego?
    Sensowna - i rozbudowa w takiej kolejności, o jakiej piszesz - a więc najpierw lampa, potem sigma, na końcu nowe body.

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    cidzej, przepraszam za konkret, ale twoje opinie są warte tyle co wykład rabina na temat odmian smakowych szynek Europy Środkowej - nie wiesz o czym piszesz po prostu i tyle.
    masz racje. armata na pewno lepiej i pewniej się muchę zabije, niż gazetą
    E-410 + Zuiko 14-42 + Zuiko 40-150 - - - w szafie jeszcze FED4; FED5; Zenith + Helios 44-2

rocco
    Gość
    Wybaczcie ludziska ale wlasnie trafiłem na to przy okazji przeglądania jednego z linków z tego wątku.

http://photos11.nasza-klasa.pl/dev28...0124163091.jpg

Wysiadam i zmieniam zdanie. Każdy może robic śluby. Każdy!
    I czymkolwiek.

PS
    O własnie: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?...73417&t=472841
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 23.07.08 o 14:46

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    i najgorsze jest to, że jeszcze sobie za to każą płacić tyle to można mieć za friko

ps. co do zdjęć z linka to może zacytuję: "JEST JESZCZE WILE FAJNYCH ZDIECI ALE JEST ICH ZA DUŻO TAKŻE MOIM ZDANIEM PAN JAREK SPISAŁ SIE NA MEDAL A FILM TO BAJKA MÓWIE WAM "
    Ostatnio edytowane przez cidzej ; 23.07.08 o 14:48

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    BUAHAHAHAHAHHA

JEST JESZCZE WILE FAJNYCH ZDIECI ALE JEST ICH ZA DUŻO TAKŻE MOIM ZDANIEM PAN JAREK SPISAŁ SIE NA MEDAL
    tiaaa... pewnie profesjonalista, który zarabia tym na życie. Nie ważne - Państwo młodzi zachwyceni.

myślę że pierwszy ślub połowie ludzi z tego Forum wyjdzie lepiej
    słupy, druty, szlabany, obięte drzwi, cienie na ścianach

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    No i pięknie dziękuję ci rocco za zepsucie mi apetytu przed obiadem...
    Będzie to istniało dopóki ludzie będą za to płacić - tak jak discopolo, bigbrother i makdonaldy (celowo wybrałem zjawiska popkulturowe o podobnej do w/w zdjęć szkodliwości zdrowotnej)