E-1 robiłem zdjęcia na długo wcześniej zanim trafiła do sprzedaży a potem już raczej sporadycznie, nigdy nie miałem jej na wyłączność i pomimo, że było to jakiś czas temu to takiego efektu też raczej sobie nie przypominam.
E-1 robiłem zdjęcia na długo wcześniej zanim trafiła do sprzedaży a potem już raczej sporadycznie, nigdy nie miałem jej na wyłączność i pomimo, że było to jakiś czas temu to takiego efektu też raczej sobie nie przypominam.
Będąc w ubiegłym tygodniu w Trójmieście skorzystałem z okazji i pomacałem sobie E-3, do którego zakupu się ostatnio przymierzałem. Samo body wzięte do ręki nie sprawiało wrażenia ciężkiego, ale po podpięciu choćby 14-54 już waga zestawu dawała znać o sobie. Mój kontakt z tym sprzętem wprawdzie nie trwał zbyt długo, ale nie zrobił na mnie oszałamiającego wrażenia. Ot przysłowiowy kawał aparatu. Owszem posiada kilka interesujących ficzerów, ale nie uznałem za sensowne nabycie tego sprzętu. "Przespałem" się z tym tematem i... nabyłem kultowy model E z numerem 1. Na moje amatorskie, nieco podwyższone potrzeby wystarczy.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Czy ktoś korzystał już z promocji Olympusa z lampa za free? Po ilu dniach od zgłoszenia Oly przysyła lampę ?
Jutro planuje wysłać "zgłoszenie" ale liczę się z miesiącem oczekiwania ;/
Ciekawi mnie też czy cena E3 po zakończeniu promocji spadnie. A może będzie jakaś inna promocja? Zastanawiam się na kupnem E3 w tym roku i nie wiem czy ta promocja to nie jest najlepszy czas. Chciałbym wymienić E330 na E3 tak pod "kotleta". Mniemam, że z E3 byłoby łatwiej w kościele.
Cena na pewno będzie spadać.
Cena będzie spadać to normalne. Ja brałem z gratisowym gripem, a teraz już dają lampę. Ale im później kupujesz, tym później nacieszysz się sprzętem![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Ciekawe... myślę, że po zakończeniu ''promocji'' cena spadnie do około 3,5 tyś po czym pod koniec roku będzie kosztował 3 kołaa taniej pewnie nie będą sprzedawac bo się chyba nie bardzo da
I myślę, też że zakup (za gotówkę) w obecje chwili jest bardzo dobrym momentem bo sam korpus ma się poniżej 3 tyś. Mnie będzie kosztował 3400zł ale i tak uważam, że to nienajgorsza cena zerkając na konkurencję.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?