W przeddzień nocy świętojańskiej miały we Wro miejsce różne imprezy - samochód ten był mobilną scenografią wrocławskiego Teatru Lalek. Niestety nie miałem czasu aby zostać na przedstawienie. Dzięki za odwiedziny
W przeddzień nocy świętojańskiej miały we Wro miejsce różne imprezy - samochód ten był mobilną scenografią wrocławskiego Teatru Lalek. Niestety nie miałem czasu aby zostać na przedstawienie. Dzięki za odwiedziny
Dwie ostatnie bardzo mi się podobają. Świetne.
97 i 98 - oba znakomite, ze wskazaniem na wspinacza. Świetnie skadrowane i dynamiczne. Prostsze w odbiorze.
98 z kolei intryguje swoją nieszablonową kompozycją, przyciąga wzrok, zmusza do zastanowienia, o co w ogóle chodzi. Dobre, solidne zdjęcia.
Za przedpiszcami. Uwielbiam kwadratowe kadry.
Pewnie to Toruń i wóz dostarczający toruńskie pierniki??? Fajne!
Nie - to Wrocław, tak jak pisałem wcześniej
. OOO dzięki za odwiedziny i komentarze, cieszę się , że się podoba.Szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru, zważywszy na to , że fota ze wspinającym się koleżką nie uzyskała ani jednej oceny i komentarza w publicznej![]()
Lecimy dalej. Zamieszczam fotę którą wysłałem na olyrulez - " brzydota ", a jakoś pominąłem w wątku ( przy okazji dzięki za głosy)
Shit - nr 99, na następne zdjęcie będę musiał się postarać![]()
Masz bardzo ciekawe obiekty i tematy zdjęćPodobają mi się
I wykonanie dla mnie super... Chociaż jeszcze się dobrze nie znam
Daje mi dobre wrażenia estetyczne![]()
E-510 Double Zoom Kit! || http://dw4463757.digart.pl/
fajnie, fajnie cho troche za dużó na dole "pustego" ale faowe ujęciewydaje mi się czy jeden gościu wystawia srodkowy palec?
faceci sa na coś chyba wkurzeni
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"