Strona 300 z 759 PierwszyPierwszy ... 200250290298299300301302310350400 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.991 do 3.000 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Przypomina mi się pewien kawał.

Pewien gość opalał się długo na plaży i niestety tam gdzie były kompielówki tam było biało. Zakopał się wieć cały w piasku wystawiając na brązujące działanie promieni słonecznych tylko... wiadomą część ciała. Przechodzą dwie staruszki. I jedna do drugiej mówi tak: "Kiedy miałam 18 lat było to dla mnie zakazane, kiedy miałam 21 miałam tego pod dostatkiem, kiedy miałam 35 lat zaczęłam się o to prosić, kiedy miałam 50 zaczęłam się o to modlić, teraz mam 70 i patrz! Dziko rośnie!"

O tym właśnie jest ta fotografia - brawo!
    MK

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękju. Teraz trzy foty z mojego mojego ulubionego tematu, czyli całujące się pary mieszane. Panowie, jeśli przyjeżdżacie ze swoimi kochankami do Krakowa to musicie uważać na dużego, kudłatego okularnika z małym aparatem .

769

770

771
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Miałem dziewczynę w Krakowie swego czasu... Mam nadzieję, że mnie nie ustrzeliłeś hehe
    Foty jak zwykle fajne - bardzo podoba mi się Twój sposób przejścia do BW...
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Kadry ze Strażą Miejską fajnie skomponowane i oddają jednak pewien ucisk obywatela. Z koniem bardzo mi się podoba a zwłaszcza perespektywa z której powstało zdjęcie. Fotki całujących się parek wyśmienite, koją ducha i potwierdzają, że nie samym futbolem człowiek żyje. Szkoda, że nie wiedziałem, że byłeś w Opolu.
    pozdrawiam Wiejo

rocco
    Gość
    Podglądacz...
    Dawaj więcej

| OlyJedi Awatar ch4rlie
    Mieszka w
    Legnica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Przyglądam sie od dawna Twoim zdjęciom, cóż mogę powiedzieć ... respect , fotki jakich niejeden z nas może pozazdrościć autorowi. Chociaż to nie mój klimat to z wielką przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia.

pozdrawiam
    E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,

W portrecie sytuacyjnym jesteś nie do pobicia. Z ostatniego bucha zażyłość, strumienie zamiarów przepływają z główki do główki, widać chcące oczy zza ciemnych okularów, ludzie, jak dwie połówki, a między nimi słowo, a główki klasycznie - przekątniowo.
    Najwyższe uznanie.
    Pzdr, TJ
    Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 15.06.08 o 12:00

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Bardzo podoba się mi dziewczynka okrążająca żebraczkę - 763 bodajże. Szkoda że troszkę ją ciachnąłeś. Bardzo wymowne to zdjęcie. Świetne.
    Bardzo podoba się mnie portret 'którędy do peru'. Jakieś fajne emocje z niego.

Czym focisz to wszystko? e500 czy Ricohem?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hrabia Miód Zobacz posta
    Czym focisz to wszystko? e500 czy Ricohem?
    Ricohem. Kolejna fota:

772
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rafał, od dawna oglądam Twoje zdjęcia i muszę zauważyć, że w niesamowity sposób rejestrujesz ciągłe życie Twojego miasta. Zastanawiam się, czy kiedyś ruszysz z aparatem, by na ulicy zarejestrować coś, co Cię frapuje, czy też coś, o czym chciałbyś powiedzieć? Innymi słowy jest to trochę pytanie o powód, dlaczego robisz zdjęcia. Zapewne dlatego, że lubisz, jak wszyscy. Czy jednak myślisz o swoich zdjęciach właśnie w ten sposób, że jesteś kimś, kto rejestruje życie miasta? Że to w pewien sposób jest coś więcej, niż tylko zwykłe zdjęcia (chociażby dlatego, że z prawie dziennikarską częstotliwością publikujesz je w tym samym miejscu od dawna)? Ciekaw jestem, czy kiedyś zmontujesz gdzieś wystawę swoich zdjęć.

PS. Ostatnie zdjęcie to właśnie kolejna zarejestrowana chwila z życia miasta.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów